Homola (SsČR): Tunel Blanka

21.04.2014 12:10

Praha si od Metrostavu objednala nejdelší tunel v Evropě. Rozhodčí soud nařídil Metrostavu, aby ho jednak za 5 měsíců dostavěl a jednak, aby mu Praha doplatila 4 mld. Kč. Pro stavební firmu skvělé vítězství - pro primátora Hudečka zdrcující porážka.

Homola (SsČR): Tunel Blanka
Foto: SsČR
Popisek: Strana soukromníků České republiky

Na podzim, kdy spor mezi Prahou a Metrostavem gradoval, snad nikdo nemohl přehlédnout, jak média ve sporu fandí primátorovi Hudečkovi. Jako kdyby některé z nich podrobně rozebíralo soupisy provedených prací a porovnávalo je s uzavřenou smlouvu. Uvěřily siláckým, ale nepodloženým proklamacím.

Předpověděl jsem, že stavbaři z Prahy, na rozdíl od profesionálních tanečníků z Olomouce, budou jaksi kovanější, než politik z TOP 09, který svou kvalifikaci prokázal, když tehdy prohlásil, že zakázka je předražená.

Půlrok se sešel s půlrokem a Praha musí platit. A jak jsem též předpověděl ještě více, než původně měla. Musí totiž zaplatit vyšší ceny dodavatelů materiálů a práce a samozřejmě i konzervaci a odkonzervování stavby.

Kdybych byl z Prahy, chtěl bych, aby se pan Hudeček vrátil zpátky do Olomouce a věnoval se tomu, čemu rozumí: Profesionálnímu tanci.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: SsČR

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…