Horáček (TOP 09): Více peněz pro města, obce a regiony

06.03.2017 18:02

Jsem rád, že iniciativa ke změně Rozpočtového určení daní ve prospěch měst a obcí jde z Libereckého kraje. Z mého kraje. Nicméně to není tak podstatné. Protože shoda na nutnosti změny je po celé republice. Stát si objednává čím dál tím víc služeb, které nedokonale platí. Obce na to musí doplácet. A to je špatně.

Horáček (TOP 09): Více peněz pro města, obce a regiony
Foto: top09.cz
Popisek: Poslanec Václav Horáček

Kamkoliv vládní úředníci či ministři přijedou a diskutují s občany a se starosty či hejtmany, tak chválí, jak se za ty roky naučili hospodařit, jak s penězi nakládají a co všechno se na obcích udělalo a udělá.

Osobně kvituji návrh posílení rozpočtového určení daní ve prospěch měst a obcí. Obcím jsme již jednou pomohli, zjistili jsme, že opravdu řádně hospodaří se svými prostředky, a jestliže jim chceme ukázat, že je podporujeme, že si jich vážíme, tak, prosím, podpořme návrh na změnu rozpočtového opatření v zájmu měst a obcí. Je to pro dobro celé ČR.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nerudová (STAN): Pane Babiši, složku a číslo na mě určitě máte, tak se ozvěte

15:06 Nerudová (STAN): Pane Babiši, složku a číslo na mě určitě máte, tak se ozvěte

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu a Andreji Babišovi.