Hrnčíř (SPD): Ilegální migrace jako nástroj ke zkrocení neposlušného obyvatelstva?

12.08.2015 7:23

O tom, že masová invaze ilegálních migrantů do Evropy není náhoda, ale někým řízená akce, snad už dnes pochybuje málokdo. Je třeba za každou cenu zlomit odpor neposlušných Evropanů…

Hrnčíř (SPD): Ilegální migrace jako nástroj ke zkrocení neposlušného obyvatelstva?
Foto: red
Popisek: Jan Hrnčíř (SPD)

Tento osvědčený model, jak si „vyrobit“ voliče, už Evropa v minulosti zažila.  Většina západoevropských a zejména socialistických vlád řešila nedlouho po 2. světové válce, jak se udržet dále u moci a vyhrávat volby, když se téma válečných hrůz pomalu vyčerpalo.  Evropské vlády začaly samy lákat africké a blízkovýchodní obyvatele do svých zemí, aby jim pomohli s obnovou válkou zničeného hospodářství. Předpokládaly totiž, že z vděčnosti je tito imigranti budou podporovat, což se i po určitou dobu dělo. Jak projevují svoji „vděčnost“ potomci těchto imigrantů dnes, můžeme sledovat každým dnem ve zprávách.

Nicméně pro prosazení svých obchodních a mocenských zájmů v Evropě, tento model určitým skupinám vyhovuje. Prosperující a soběstačná Evropská unie založena na suverénních demokratických státech, byla od počátku noční můrou pro korporátní zájmy Američanů. EU by totiž mohla, alespoň hospodářsky, zastínit ve světě USA.  Proto americké tajné služby začaly ve velkém špehovat evropské politiky a nepochybně ovlivňovat bruselskou politiku ve svůj prospěch. To znamená, odebrat rozhodovací mechanismy národním státům a soustředit je mezi nikým nevolené úředníky EU, které bude snadnější infiltrovat a ovlivňovat. Tuto taktiku ovšem odhalili mnozí občané evropských států, jistě i za přispění zveřejněných tajných informací serverem WikiLeaks. Své prozření dali najevo nejen v loňských volbách do EP, kdy začali volit do evropských struktur politiky, kteří se začali těmto snahám alespoň trochu bránit.

Posledním pokusem o podrobení si Evropy americkými korporacemi, je potají připravovaná smlouva mezi EU a USA o transatlantickém obchodním a investičním partnerství (TTIP). O zhoubných dopadech na demokracii a hospodářství evropských států, jsem již zde psal. Protlačení této dohody na červnovém zasedání EP skončilo zatím fiaskem, hledají se tedy i další možnosti, jak přitlačit EU ke zdi. Změna struktury evropského obyvatelstva masovou imigrací je nepochybně účinným nástrojem, co myslíte? 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

21:03 Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

Vláda na návrh ministryně obrany Jany Černochové odsouhlasila jmenování brigádního generála Petra Ba…