Hrnčíř (SPD): Rozklad EU pokračuje…

08.04.2016 5:35

Evropská komise dnes navrhla dvě šílené varianty, jak upravit pravidla, podle kterých se bude v Evropské unii rozhodovat o azylantech. Tyto návrhy představil místopředseda Evropské komise Frans Timmermans.

Hrnčíř (SPD): Rozklad EU pokračuje…
Foto: red
Popisek: Jan Hrnčíř (SPD)

Dozvěděli jsme se tak, že Evropská komise počítá v obou variantách s mechanismem přerozdělování imigrantů do členských zemí EU. Vzhledem k faktu, že se ilegálům příliš nechce do chudších států EU, i na to má komise plán. Chce totiž přerozdělovací mechanismus přivandrovalců doplnit o finanční podporu a sjednocení sociálních dávek napříč členskými státy, včetně podpory podnikatelů, kteří budou tyto uprchlíky zaměstnávat. Ze zemí střední a východní Evropy by se tak měl stát jakýsi „uprchlický lágr“.

Multikulturní integrovanou Evropu je prostě třeba vnutit Evropanům za každou cenu, třeba i proti jejich vůli. Je opravdu nejvyšší čas vypsat referendum o vystoupení z EU a zachránit tak naši vlast před povinnou islamizací a sociálním rozvratem na příkaz nekompetentních a cynických unijních lídrů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mach (SPD): Piráti a STAN se bojí svobody projevu

7:17 Mach (SPD): Piráti a STAN se bojí svobody projevu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k cenzurním praktikám stran vládnoucí pětikoalice