Hrnčíř (Změna pro Blansko): Multikulturalismus je jen přáním naivních Evropanů

08.01.2015 13:54

Na počátku minulého století byl v Evropě problémem nastupující fašismus, který vyústil k největšímu válečnému konfliktu v dějinách a rozvrátil evropskou civilizaci. Ukazuje se, že ve 21. století může být podobnou hrozbou islámský fundamentalismus.

Hrnčíř (Změna pro Blansko): Multikulturalismus je jen přáním naivních Evropanů
Foto: red
Popisek: Jan Hrnčíř (SPD)

Islámský fundamentalismus je namířen proti křesťanským, židovským, sekulárním a jinověreckým systémům a prakticky proti současné západní civilizaci i částečně proti umírněným islámským režimům. Ještě nikdy v moderní historii svět nečelil tak agresivní, dobře vyzbrojené a organizované radikální náboženské skupině jako je tzv. Islámský stát. Tato organizace má nejen štědré sponzory, ale i spousty příznivců zejména v Evropě, kteří se s myšlenkou islamizace Evropy ztotožňují a nebudou váhat pro ni masakrovat nevěřící.  Před časem jsem ve svém článku „Bude tradiční křesťanské obyvatelstvo v Evropě postupně vyhlazeno?“ popisoval nebezpečí, kterým pro nás jsou „svatí bojovníci“ vracející se se zkušenostmi z bojišť v Sýrii a Iráku, kde jsou tito mládenci a nezřídka i dívky školeni v teroristických výcvikových táborech k připravovaným teroristickým operacím ve svých domovinách v Evropě. Obrana bude takřka nemožná, neboť se většinou jedná o poměrně vzdělané a na první pohled normálně vyhlížející lidi, kterých žije především v západní Evropě několik milionů. Dnešní masakr v redakci francouzského časopisu, jež zveřejňoval karikatury Mohameda, je varováním, že to islamisté s prosazováním islámu a trestáním bezvěrců, myslí opravdu vážně.

Pokud bruselští politici nepřestanou snít svůj sen o multikulturní Evropě, staneme se brzy snadnou kořistí pro radikály všeho druhu. Přílivem milionů syrských uprchlíků do Evropy, nepochybně infiltrovaných radikály z IS a dalších podobných organizací, se to může lehce stát. Vždyť i česká tajná služba BIS uvádí ve své zprávě, že jsou z arabských zemí v ČR financovány radikální islámské skupiny, které mají za úkol „prosazovat“ islamizaci naší země.

Dle dostupných informací, už je v Bruselu rozhodnuto o počtech imigrantů pro jednotlivé členské země. Nyní probíhají debaty o tom, že bude třeba rozdělit mezi „nové“ státy EU i další imigranty, neboť těm západním zemím přerůstají přes hlavu. Stále máte pocit, že se nás to v ČR netýká?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jan Hrnčíř - profil

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ostrá (SOCDEM): Jen další z řady „signálů”, které lidem vysílá pětikoalice

6:04 Ostrá (SOCDEM): Jen další z řady „signálů”, které lidem vysílá pětikoalice

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k náhradám ministra Beka za bydlení.