Hrnčíř: Zvyšovat populaci díky africkým běžencům? Běhá mi mráz po zádech

15.05.2015 17:18

Evropská komise oznámila, že do konce května předloží návrh, jak přerozdělovat ilegální africké běžence uvnitř celé Evropské unie. EK odhaduje počet těchto imigrantů pro letošní rok až na 600 tisíc.

Hrnčíř: Zvyšovat populaci díky africkým běžencům? Běhá mi mráz po zádech
Foto: red
Popisek: Jan Hrnčíř (SPD)

Je důležité také upozornit, že v současnosti uváděná kvóta pro ČR 525 imigrantů, se netýká tohoto oznámení, ale je součástí jiného plánu EK pro distribuci 20 tisíc žadatelů o azyl! Je tedy zřejmé, že ČR bude muset letos přijmout cca 10 – 15 tis. běženců.

Předseda Evropské komise Jean-Claude Juncker argumentuje, že Evropa potřebuje imigranty k obnovení její stárnoucí populace.  Při pohledu na invazní svazy mužů z afrických a převážně muslimských zemí, zaplavující starý kontinent denně po tisících, mi z jeho slov běhá mráz po zádech. Pokud takto smýšlí jeden z nejvyšších představitelů EU, musíme se právem obávat o vlastní přežití.

Britská ministryně vnitra Theresa May prohlásila, že Londýn uplatní své výjimky z migračních právních předpisů EU, aby zůstal mimo tento přerozdělovací systém. Premiér David Cameron odmítnul jakýkoli systém kvót uložený z Bruselu. Británie se chce více zaměřit na převaděče v Libyi a intervence proti pašeráckým lodím na moři.

Velkou Británii čeká referendum o vystoupení z EU, jak asi dopadne, už můžeme odtušit. Otázkou je, kdo bude další. Takováto rozhodnutí posouvají EU někam k socialistické RVHP, která také vše plánovala. Přebyrokratizovanou Evropskou unii je třeba vrátit někam před rok 1992, k původním hodnotám volného pohybu osob a bezbariérového obchodu mezi suverénními zeměmi starého kontinentu. Čím dříve, tím lépe!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

21:03 Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

Vláda na návrh ministryně obrany Jany Černochové odsouhlasila jmenování brigádního generála Petra Ba…