Hron (SLK): Omluva

08.07.2015 10:00

Ve svém příspěvku „Buď to bude po našem, nebo to nebude vůbec“ a v případných diskusních vstupech k němu jsem z neznalosti uvedl, že paní Ing. Hana Fialová je současně členkou správní rady Ekofondu a současně členkou rady sdružení Čmelák.

Hron (SLK): Omluva
Foto: SLK
Popisek: Michal Hron, lídr kandidátky Starostů pro liberecký kraj

Z toho jsem dovodil, že jednala neférově, když navrhovala (na rozdíl od hodnotící komise) přidělení dotace z Ekofondu ve prospěch sdružení Čmelák.

Není to pravda. Ing. Hana Fialová není členkou rady sdružení Čmelák, tou je paní Mgr. Daniela Fialová, která naopak není členkou správní rady Ekofondu. Chyba na mé straně vznikla tím, že jsem vycházel ze zápisu správní rady Ekofondu, v němž bylo uvedeno pouze Ing. Fialová bez jména, aniž bych si plné jméno ověřil na stránkách liberec.cz.

Oběma, paní Ing. Haně Fialové a paní Mgr. Daniele Fialové se omlouvám a prosím, aby moji omluvu přijaly. Moje chyba mne velmi mrzí.

Michal Hron

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice