Hron (SLK): S takovými kartami Starostové nehrají

27.08.2014 7:23

Zdá se, že Změna pro Liberec zatroubila k útoku proti Starostům pro Liberecký kraj.

Hron (SLK): S takovými kartami Starostové nehrají
Foto: SLK
Popisek: Michal Hron, lídr kandidátky Starostů pro liberecký kraj

Na jejím - státem dotovaném - webu Náš Liberec se to začalo hemžit příspěvky, v nichž představitelé Změny a jejich hlásné trouby reagují na konkrétní návrhy řešení městských problémů všemi možnými útoky, jenom ne vlastním a věcným návrhem. Starostům je tato hra cizí. S takovými kartami nikdy nehráli a hrát nebudou. Ani v nadcházející volební kampani, ani po volbách.

Kandidáty a podporovatele Starostů spojuje silná vůle přesvědčit Liberečany, že se město dá spravovat bez korupce a klientelismu a současně bez nepřátelství, bez škatulkování na lumpy a antilumpy, bez kádrování, bez osočování a bez lhaní. Starostové jednají pozitivně a komunikují věcně. To jsou dvě hlavní zásady, kterými se řídí. A proto budou vždy hledat cesty, jak lidi z různých stran v zájmu lepší správy města spojovat a ne je rozdělovat. Proto se ke každému problému postaví čelem a budou hledat řešení, které přinese prospěch co nejvíce lidem. Házení blátem po politických konkurentech je s těmito principy Starostů neslučitelné.

Starostové věří a dosavadní průběh předvolebního období tomu nasvědčuje, že také ostatní kandidující strany mají zájem na férové volební kampani a budoucí dělné správě města. Záleží jen na Změně, zda se k takto pojaté hře připojí, nebo setrvá ve svém konfrontačním postoji.  Před budoucími zastupiteli bude totiž stát příliš mnoho vážných problémů, než aby si mohli dovolit ztrácet čas osobními půtkami s politickými protihráči.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Starostové pro Liberecký kraj

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Peksa (Piráti): Namísto pomoci zemědělce čeká zmatek a nejistota

19:05 Peksa (Piráti): Namísto pomoci zemědělce čeká zmatek a nejistota

Evropským parlamentem prošla opožděná reakce na zemědělské protesty. Návrhy byly ale šité horkou jeh…