Humplík (ODS): Největší zločin Andreje Babiše

05.12.2016 22:26

Odposlechl jsem při procházce starou Prahou. Dva normálně vypadající chlapi vycházeli z hospody. “Účtenku jsem sice dostal, ale stejně to nahlásím. Když nekrade, nemá se čeho bát.”

Humplík (ODS): Největší zločin Andreje Babiše
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda pražské ODS Filip Humplík

Nevěřil jsem vlastním uším. Kdybych soudil podle nich, nejsme rozhodně národ Masaryka, Gabčíka nebo Wichterleho. Ale Čurdů. Bonzáků, udavačů a práskačů.

Největší zločin Andreje Babiše není Čapí hnízdo. Ani to, jak sám sobě z pozice ministra financí odpouští daně.

Jeho s krabicí od bot plnou peněz nikdo nechytí, jeho kmotr je Agrofert. Jeho největším zločinem není to, jak mění a ovlivňuje legislativu a chod státu tak, aby vyhovoval jeho holdingu.

Největším zločinem Andreje Babiše je nenávist a pohrdání, které přináší. Vědomě rozdmýchává mezi lidmi udavačství, nenávist a nepřátelství. „Všeci kradnů, parlament je žvanírna, malé firmy a živnostníci jsou k ničemu.“

V posledních dnech se středobodem této zloby stal pomyslný zlý hospodský. Komu jeho EET vadí je přeci podvodník a šejdíř.

Kdo bude další?

Židi to byli za Hitlera, keťasové a kulaci za komunistů. Teď to jsou hospodští a za pár měsíců to budou majitelé obchodů a všichni živnostníci. Protože ti přece od státu moc nechtějí a už vůbec nechtějí být součástí „rodinné firmy“ Andreje Babiše.

A proto je třeba právě živnostníky a drobné podnikatele bránit. Právě oni díky svým podnikatelským úspěchům odvádějí většinu všech daní v České republice.

Hýčkejme si je.

Úspěch není sprosté slovo. A úspěšné podnikání neznamená maximum dotací ani maximum úlev na daních.

Psáno pro blog.idnes.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Munzar (ODS): Zisk není sprosté slovo

17:17 Munzar (ODS): Zisk není sprosté slovo

Sociální role a odpovědnost firem jsou témata, která se dnes hodně řeší. Nejde ale o nic nového. Již…