Hýsek: Již nejsem členem hnutí ANO

25.12.2013 10:20

Hnutí přeji i nadále úspěch.

Hýsek: Již nejsem členem hnutí ANO
Foto: red
Popisek: Politické hnutí ANO

Od listopadu 2013 již nejsem členem Hnutí ANO. Hlavním důvodem je nemožnost spolupráce s krajským předsedou hnutí Pavlem Plzákem. Je velmi těžké spolupracovat s někým, kdo vás veřejně pomlouvá a veřejně o vás lže. Ještě těžší je to v případě, kdy je to krajský předseda, který vás má zastupovat i na celorepublikové úrovni a pokračuje v tomto duchu i tam. Byl jsem velmi překvapen, když pan Plzák pokračoval tímto stylem i po té, kdy jsme mu všichni v kraji pomohli uspět a pomohli jsme mu stát se poslancem za Hnutí ANO. Nikdy jsem si nedělal velké iluze o politice, jenom jsem doufal, že v Hnutí ANO to bude mít přeci jenom lepší průběh. Navíc nejsem jediný, který z Hnutí ANO pro neférové praktiky pana Plzáka odchází.

Přesto ničeho nelituji. Chtěl jsem pomoci alespoň menší skupině nových, kvalitních a politikou nezasažených lidí do parlamentu tak, aby nás zde zastupovali a něco tam pro naši zemi dokázali. To se myslím podařilo. Měl jsem tu čest položit "první cihlu" Hnutí ANO v celém Královéhradeckém kraji. Pomáhal jsem a pracoval pro Hnutí ANO jako krajský manažer, jako okresní koordinátor i jako předseda největšího okresu v kraji - okresu Hradec Králové. V okrese Hradec Králové se nám podařilo vytvořit velmi kvalitní, početný a obětavý tým, který, jak pevně věřím, celý kraj táhl. Je zde řada lidí, kterých si velmi vážím a na jejich budoucnost věřím. V parlamentních volbách 2013 jsme společně dokázali úžasný výsledek. Parlamentní volby jsme v okrese Hradec Králové vyhráli a to se ziskem 21,12% hlasů. I díky tomu jsme vyhráli v celém kraji (20,28%) a celorepublikově skončilo Hnutí ANO druhé s malou ztrátou na ČSSD. Pomohli jsme Hradečanům získat tři mandáty v poslanecké sněmovně. Byla to velká jízda a také velká škola. A to i přes výše uvedené nešťastné individuální věci.

Přeji ti ANO i nadále úspěch. Zůstávám jedním z mnoha dárců a sympatizantů hnutí. Ať ANO nezklameš svoje voliče a odvádíš v parlamentu kvalitní práci. Ať se ti ANO podaří uspět i na krajské a komunální úrovni. Jsem rád, že jsem tomu mohl napomoci a snad toho nebudu někdy v budoucnosti litovat.   

MUDr. Jan Hýsek

  • DOMA
  • EET je zjevně zbytečný zákon. Proč ho MFČR tak moc chce?
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jan Hýsek - profil

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ženíšek (TOP 09): Rusko je Říše zla, která musí být poražena

4:32 Ženíšek (TOP 09): Rusko je Říše zla, která musí být poražena

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Rusku.