Janeček (KSČM): Houpačka Michala Haška

24.04.2014 9:30

Prominentní poslanec ČSSD Hašek odchází. Nevím, jestli je to škoda, nebo pozitivum. Rozhodně však z projevu Haška čiší naštvanost, že musel ustoupit.

Janeček (KSČM): Houpačka Michala Haška
Foto: red
Popisek: Pavel Janeček, KSČM

Nejvíc mě ovšem zaujal výrok, že se bude naplno věnovat práci hejtmana a předsedy Asociace krajů ČR. Člověk, který chtěl být premiérem a ještě předtím předsedou strany, však nikdy nedotáhl své ambice do konce. A co dělal Hašek předtím? Svou funkci hejtmana vykonával pouze jako? To je mi líto všech, kteří mu dali v Jihomoravském kraji důvěru. Bylo by dobré zamyslet se nad tím, kam směřuje sociální demokracie, která od podzimních voleb do Poslanecké sněmovny řeší své vnitřní spory, hádky, touhy po moci a zcela zapomněla na sliby občanům týkající se církevních restitucí a vládní funkce dostaly přednost nad sliby, které dala. Někdy přemýšlím o tom, zda ČSSD patří ještě mezi levici a na jaké příčce jejího hodnotového žebříčku se ocitli občané, kteří věřili jejímu volebnímu programu. Slibem neublížíš ani neurazíš. A toto je zřejmě i motto této strany.

Ing. Pavel Janeček, kandidát pro volby do Evropského parlamentu

Ing. Pavel Janeček, BBS(Hons)

  • KSČM
  • Kandidát do Zastupitelstva Královéhradeckého kraje za KSČM
  • zastupitel města

reklama

autor: kscm.cz

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Felcman (Zelení): V Liberci bude vládnout koalice strachu

16:05 Felcman (Zelení): V Liberci bude vládnout koalice strachu

Reakce koaličních stran Starostů, ANO a Pirátů na nebývalou krizi důvěryhodnosti je ubohá. Bez jakék…