Janeček (KSČM): Lidé jako dojné krávy

25.05.2015 22:33

Prezident České stomatologické komory se v otevřeném dopise obrátil na naše politiky, aby připravili českou veřejnost na značné náklady za zubařské ošetřování. Dentisté žádají politiky, aby pacienti začali platit za běžné amalgámové plomby. Potom, co muži a ženy v talárech žádali zpětné dorovnávání platů, tak nemají dost ani ti v bílých pláštích.

Janeček (KSČM): Lidé jako dojné krávy
Foto: red
Popisek: Pavel Janeček, KSČM

Ironicky bych doplnil, že by mohli zpoplatnit i každou minutu čekání v čekárně. Evidentně, skutečnost, že si platíme povinné zdravotní pojištění, a to v řádu tisíců za rok, nám nebude v budoucnu garantovat ani nehezké plomby ze slitiny rtuti zdarma.

S oblibou se dnes říká, že u zubaře stojí otevření úst při pozdravu několik stovek, no a na křesle, to už bývá pořádná sumička. Pokud páni zubaři cítí nespravedlnost, tak řetězce rychlého občerstvení a jím podobné firmy je jistě za tučný peníz zaměstnají. Ať si stomatologové uvědomí to, za čí peníze bezplatně vystudovali.

Za poslední dekády budování »vytouženého« kapitalismu jsme to dotáhli na to, že se bude platit pomalu za vzduch a k lékaři dojíždět ještě desítky kilometrů daleko. Lidé se dnes cítí jako dojné krávy a na platy západních států nedohlédnete ani dalekohledem.

Ing. Pavel Janeček, BBS(Hons)

  • KSČM
  • Kandidát do Zastupitelstva Královéhradeckého kraje za KSČM
  • zastupitel města

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice