Janeček (KSČM): Lidé mají nelibost k přistěhovalcům. Politik má vůli lidu respektovat

09.03.2015 21:30

V průzkumu Eurobarometer jsem se dočetl, že čím dál více Evropanů je proti imigraci a usazování běženců z neevropských zemí. V současnosti až 57 procent občanů EU chová nelibost k přistěhovalcům neevropského původu. Politici by měli vůli lidu respektovat, ale to se často neděje.

Janeček (KSČM): Lidé mají nelibost k přistěhovalcům. Politik má vůli lidu respektovat
Foto: red
Popisek: Pavel Janeček, KSČM

Je už dnes zcela zřejmé, že přistěhovalecká politika je vážnou hrozbou pro celou naši, už tak zkoušenou, ekonomiku. Pro příklad nemusíme chodit vůbec daleko. Třeba v Norsku většina zisku z ropy, vzhledem k rychle rostoucí imigraci, padne zbytečně na sociální dávky. A to je země třetím největším exportérem na světě. Koncentrace muslimů v Evropě zlikviduje jednotu naší společnosti, což bude mí za následek poškození právních systémů zemí a především demokracie.

Každý stát by okamžitým zastavením přistěhovalců ušetřil vysoké částky, které potřebuje v době probíhající krize. Ono podle statistik každý druhý imigrant ze třetích zemí nemá kvalifikaci ani na podřadné práce.

Uprchlíci přeci musí bojovat, a ne pořád někam utíkat. Musí obhajovat svoje právo na život ve svých vlastních zemích. Přijde mi, že se Evropa postupně stává jen odkladištěm lidí z Afriky a Blízkého východu, kteří z ekonomických důvodů vesele přicházejí s nataženou rukou.

Multikulturní soužití a překonání rozdílů vzniklých v kulturně-historickém kontextu je takřka nemožné a já silně pochybuji, že je stát dokáže plně začlenit.

Ing. Pavel Janeček, BBS(Hons)

  • KSČM
  • Kandidát do Zastupitelstva Královéhradeckého kraje za KSČM
  • zastupitel města

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Pavel Janeček

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice