Janeček (KSČM): Uprchlíci představují obrovská rizika

02.07.2015 20:31

Několik vládních představitelů rozhodlo o dobrovolném přijímání imigrantů, a to navzdory nesouhlasu většiny občanů České republiky, kteří je do těchto funkcí zvolili. Přestože jsou politici proti povinným kvótám, nadiktovaných Bruselem, tak to zhola nic nemění na faktu, že sem uprchlíky pustí zcela dobrovolně. Hasí tak uprchlickou krizi benzínem.

Janeček (KSČM): Uprchlíci představují obrovská rizika
Foto: red
Popisek: Pavel Janeček, KSČM

V multikulturním vlaku k nám už jedou Arabové a Afričané, tedy lidé ze vzdáleného kulturního prostředí velmi rozdílných zvyků a vyznavači nám vzdálených forem náboženství zejména ze zemí, rozbombardovaných Spojenými státy americkými, kde se nepodařila implementovat ona vysněná západní demokracie.

Do USA však tito lidé nemíří, i když by podle mě měli, ale těší se na sladký život u nás v Evropě. Děsí mě ta vize do budoucna, že „kolonistů“ bude pořád přibývat a uprchlické tábory budou časem přeplněné. Migranti se budou bouřit jako v maďarských a italských táborech a budou z nich odcházet.

Palubní lístky desetitisícům zájemců o tento výlet může hypoteticky platit právě Islámský stát. Pak bude stačit jeden povel a statisíce islámských bojovníků vyskočí ze svých úkrytů a budou páchat zlo, které často vídáme v televizi. A evropští politici jim v tom očividně aktivně pomáhají.

Proč platíme za něco, co jsme nezpůsobili ?

Domnívám se, že by se ti „chudáci“ uprchlíci měli vracet tam, odkud přišli, nebo by si je měli vzít do svých rezidencí a zámků ti politici, kteří bojují za to, aby tady setrvali napořád. Vždyť tam, kde se vyskytnou, stoupá riziko znásilnění, drogové trestné činnosti a loupežných přepadení. A to přeci nechceme.

Na závěr si položme několik otázek. Proč se ve věci uprchlíků téměř neangažují bohaté arabské státy nebo USA? Proč je nepřijímají jako Česká republika? Proč platíme za něco, co jsme nezpůsobili ? Jsme vinni už tím, že jsme Evropané?

Ing. Pavel Janeček, BBS(Hons)

  • KSČM
  • Kandidát do Zastupitelstva Královéhradeckého kraje za KSČM
  • zastupitel města

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Dvořák: Princip solidarity je základem a podstatou Evropské unie

18:09 Ministr Dvořák: Princip solidarity je základem a podstatou Evropské unie

Projev na 100. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k migračnímu paktu.