Janeček (O.K. strana): Chování poslankyně J. Černochové je smutné

09.12.2013 7:38

Reakce na vyjádření Jany Černochové.

Janeček (O.K. strana): Chování poslankyně J. Černochové je smutné
Foto: red
Popisek: Jiří janeček, pověřený předseda Občanské konzervativní strany

Je smutné, když se bývalá kolegyně z ODS  uchyluje k pomluvám a osočování jiných politických konkurentů. Jsem připraven bojovat programově, ideově a diskutovat, který program je pro tuto zemi výhodnější. Zda zvyšování daní, či program první práce, první byt, který hájila i paní Černochová (ODS), a nebo naopak, náš  program snižování daní, malý efektivní stát, atd.

Ano, toto je férový souboj o voliče, na to budu reagovat. Lidé jako já jsme neopustili ODS. ODS opustila nás svým levicovým směřováním. Buď jsme se mohli přidat a podporovat zvyšování daní, neplnění volebních slibů, nebo odejít. Odešli jsme, a tak jako Michal Doktor (lídr v Jihomoravského kraje), tak i já jsem kandidoval za Blok hlavu vzhůru (5. místo v Praze). Já jsem zde kandidoval  hlavně kvůli Václavu Klausovi. Program byl pravicový, a tudíž mně blízký.  Jinak jsem nebyl v ČSSD, ale byl jsem v mládí v organizaci Mladých sociálních demokratů. Tady bych použil citát  Winstona Churchilla: „Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce, kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.“ Mně bude letos v prosinci čtyřicet :-) a věřím, že v lednu 2014 bude OK strana již registrována.

Při této příležitosti vyzývám všechny kolegy ze všech stran, pojďme bojovat o voliče férově, bez osobních útoků. Pojďme se dohadovat, bojovat o program a o směřování České republiky. Za naše kolegy slibuji, že od nás neuslyšíte žádný osobní útok. Divím se, že místo tohoto článku ODS nebojuje proti sektorové dani.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jiří Janeček

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Rozmohl se nám tu takový nešvar

12:12 Senátor Hraba: Rozmohl se nám tu takový nešvar

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k pokusům mobilních operátorů zasahovat do politiky