Janeček (O.K.strana): Nabídl jsem panu Sobotkovi vstup k nám

27.11.2013 11:33

Jako podnikatel a živnostník se musím zastat pana podnikatele Jana Sobotky, který neměl ještě minulý týden podle tisku vyrovnané daně za uplynulý rok a splácí desítky tisíc korun Všeobecné zdravotní pojišťovně.

Janeček (O.K.strana): Nabídl jsem panu Sobotkovi vstup k nám
Foto: red
Popisek: Jiří janeček, pověřený předseda Občanské konzervativní strany

Myslím si, že každý, kdo začíná podnikat a není typickým zaměstnancem, nese kůži na trh a riskuje vždy mnohem více, než řadový zaměstnanec. Česká republika vytvořila během posledních let velmi neférové podnikatelské prostředí, ve kterém krachují mnohé zavedené firmy. Myslím si, že se měří dvojím metrem, na jednu stranu klidně zrušíme lustrační zákon kvůli jednomu člověku a na druhou stranu odsoudíme živnostníka, který prostě neměl štěstí a doplatil na amatérské řízení státu a celosvětovou krizi.  Pro mě jako živnostníka  a politika není důležité, jaký má tento člověk dluhy, ale jak se k těmto dluhům staví a jestli je splácí. Mluvil jsem s panem Sobotkou a sdělil mi, že dluh je řešen splátkovým kalendářem.  Jestliže budeme odsuzovat neúspěšné podnikatele, kteří se férově staví ke svým dluhům, nebude nakonec nikdo podnikat. Nabídl jsem panu Janu Sobotkovi plnou podporu a vstup do Občanské konzervativní strany. 

Jiří Janeček, pověřený předseda Občanské konzervativní strany

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jiří Janeček

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mach (SPD): Piráti a STAN se bojí svobody projevu

7:17 Mach (SPD): Piráti a STAN se bojí svobody projevu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k cenzurním praktikám stran vládnoucí pětikoalice