Janeček (O.K. strana): Svoláváme konferenci živnostníků

31.03.2014 17:02

Strana Soukromníků ČR a Občanská konzervativní strana musí bránit drobné podnikatele a živnostníky před současnou vládou a odbory.

Janeček (O.K. strana): Svoláváme konferenci živnostníků
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda O.K. strany Jiří Janeček

Živnostníci jsou páteří ekonomiky. Jsou to lidé  zodpovědní vůči své rodině, svému okolí, své práci a státu. Chtějí platit spravedlivé a přiměřené daně, za které požaduje vzdělání pro své děti, zdravotní péči, bezpečnost, funkční soudnictví a jasnou adresnou sociální politiku pro ty, kteří to opravdu potřebují. Stát nesmí zatěžovat byrokracií pracující občany ČR a dlouhodobě podporovat práceschopné obyvatelstvo sociálními dávkami.

Jsme vyděšeni, jak  lidé placeni z našich daní, státní zaměstnanci, odboráři a lidé, co nikdy nezažili, co to znamená být sám za sebe zodpovědný.  Vědí, kde brát peníze a všichni mají lék na prázdnou státní pokladnu. Zdaníme více živnostníky! Ať se naplní státní kasa! Živnostníci a podnikatelé se mají nejlépe a nějaká ta tisícovka měsíčně je nevytrhne! Je děsivé, že nikoho ještě nenapadl nějaký jiný způsob naplnění státní pokladny. Třeba důsledným výběrem daní, zlikvidováním práce načerno, ztenčením přebujelé státní administrativy, rozumnými investicemi státu......

Tato vláda, která má o dva ministry více, neudělala vůbec nic pro naší ekonomiku, jen shání peníze na sociální systém a na své platy. A proč by vlastně něco dělali?  Vše je práce a muselo by se začít něco dělat. Jednodušší je najít nějakou pracující menšinu a těm navrhnout úpravu daňového zákona.  Ony ty peníze přitečou samy a bez práce.  A stejně nás nevolí, nás volí lidé napojeni na státní dávky a pro ty potřebuje vláda peníze. A o to tu právě jde, že?

Je to vyhlášení války střední třídě, pracujícímu lidu, podnikatelům a živnostníkům. Prostě slušným lidem, kteří se starají sami o sebe. Musíme se bránit a sjednotit.

Proto svoláváme veřejnou konferenci, která může přejít i ve stávku.

Termín: sobota 10. 5. 2014 od 10:00 hodin v  Praze

Přesné místo bude upřesněno podle počtu přihlášených osob.

Přihlášku zasílejte na: info@okstrana.cz

Za Stranu soukromníků ČR: předseda Petr Bajer

Za Občanskou konzervativní stranu: předseda Jiří Janeček

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: O.K. strana

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Marková (Trikolora): Akutní pomoc v nouzi je jedna věc, dělat ze sebe dojnou krávu jiná

8:04 Marková (Trikolora): Akutní pomoc v nouzi je jedna věc, dělat ze sebe dojnou krávu jiná

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k chudobě a ukrajinským uprchlíkům.