Janeček (O.K. strana): Žádám Vás, používejte vlastní hlavu

04.12.2013 19:40

Vážení občané, několik let různé organizace křičí, jaká je neuvěřitelná korupce v ČR. Dělají nám ostudu po celé Evropě. Vznikají občanská sdružení, která si dávají honosná jména, jako například Transparency International, Rekonstrukce státu.

Janeček (O.K. strana): Žádám Vás, používejte vlastní hlavu
Foto: red
Popisek: Jiří janeček, pověřený předseda Občanské konzervativní strany

Tato občanská sdružení mají jediný úkol, pošpinit politiky u občanů ČR za každou cenu a připravit půdu pro čisté, nové, ty správné, kteří tyto organizace přímo zakládají nebo financují. Pár dní před volbami Rekonstrukce státu zašle za miliony korun do našich schránek blabla akci, kde z pozice vyvolených označují ty správné a ty špinavé. Mimo jiné ANO a tato organizace má stejného podporovatele: Student Agency. Další jasné propojení je pokus o jmenování ministrem vnitra Davida Ondráčky z Transparency International.

 Neměla by tato protikorupční organizace být nestrannou? Občané, je jednoduché někoho obvinit, jako se to v minulosti stalo paní Jourové z ANO, která byla dokonce neprávem ve vazbě, je jednoduché o někom napsat nepravdu, je jednoduché s pomocí koupených medií ovlivňovat veřejné mínění.

 Blíží se volby do EU parlamentu a volby komunální. Prosím, než někoho odsoudíte na základě nějaké informace z medií, zamyslete se nad tím, co daný komunální politik udělal pro vaše okolí, jak se dlouhodobě chová.

 Budeme všichni vystaveni neuvěřitelné mediální kampani. Vlastně Vás žádám, používejte vlastní hlavu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jiří Janeček

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Chceme všestranně podpořit pracující rodiny s dětmi a stimulovat porodnost

6:23 Rozvoral (SPD): Chceme všestranně podpořit pracující rodiny s dětmi a stimulovat porodnost

Politické usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) k aktuální politické situaci…