Janeček (O.K. strana): Kam kráčíš, pravice

25.03.2014 5:43

Po 20 letech stojíme na křižovatce a je jen na nás, kam se vydáme a kam bude náš národ směřovat.

Janeček (O.K. strana): Kam kráčíš, pravice
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda O.K. strany Jiří Janeček

I když jsme se nedokázali po roce 89 vypořádat z minulostí, prostě nám chybí něco jako Norimberský proces, jsme pořád země s poctivými a pracovitými lidmi, kteří touží žít lépe než předchozí generace a chtějí žít v politicky stabilní zemi, za kterou se nebudou stydět při svých výpravách do zahraničí. Vydáme-li se doprava, bude pracovitých a poctivých lidi přibývat a bude se automaticky vytvářet a rozšiřovat střední ekonomická třída, která je základem pro náš malý stát. Jakákoliv jiná cesta udělá z většiny občanů ČR  ekonomicky rovnocenné, anebo nezaměstnané. Ano, vytvoří se stát s ekonomicky slabými občany, kteří nebudou mít čas se zajímat o jiné věci než o obživu rodiny a nebudou mít sílu ani vliv cokoli měnit. Příkladů této politiky najdeme na východ od naší republiky dost.

Ale my se chceme se stát svobodnou a politicky i ekonomicky silnou zemí v Evropě i ve světě. Věřte ale , že toto chtějí pouze Češi, ostatní svět chce mít z České republiky nepříliš silnou  a ekonomicky závislou zemi. Jsem přesvědčen, že přijde čas opětovného sjednocování sil,  kdy sjednocená pravice vytvoří v ČR opět politickoekonomicky řád, prosperitu s vizí a pořádek. Teď musíme ještě počkat, než se strany z minulé vlády ideově opět ukotví, zapomenou na levicový populismus a budou ve vedení lidé politicky i ekonomicky vyzrálí a hlavně pravicově smýšlející. OK strana s podporou Strany soukromníků ČR je  tedy tím ostrovem pravicové politiky.

OK strana si klade za cíl vytvořit malý efektivní stát s jasnými férovými a transparentními  podmínkami pro poctivé a pracovité lidi. Konzervativní člověk je zodpovědný vůči své rodině, svému okolí, své práci a státu. Chce platit přiměřené a nezatěžující daně, za které požaduje odpovídající vzdělání pro své děti, odpovídající zdravotní péči, bezpečnost, funkční a spravedlivé soudnictví a jasnou adresnou sociální politiku pro ty, kteří to opravdu potřebují. Stát nesmí zatěžovat a omezovat  byrokracií pracující občany ČR a dlouhodobě podporovat práceschopné obyvatelstvo sociálními dávkami.

Naši stranu určitě nebudou volit lidé, co zneužívají sociální, zdravotní i ekonomický systém České republiky. Naším prioritním cílem je oslovovat lidi - voliče, kterým není lhostejný stav naší rodné země.  Oslovujeme lidi, kteří se ptají, co mohou pro naši zemi udělat a ne ty, kteří co se ptají, co naše zem udělá pro ně!!!

OK strana chce apelovat na  tzv. mlčící a slušnou a aktivni většinu, která ztratila motivaci chodit k volbám diky k neutěšenému morálnímu stavu naší společnosti.

Přijďte nás proto podpořit, náš program pomůže i Vám.

Jiří Janeček
Občanská konzervativní strana

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: O.K. strana

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

11:04 Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu.