Janeček: Rada hl. města Prahy vědomě škodí MČ Prahy 11

28.11.2013 15:12

Jan Vašíček radní hl.m. Prahy (TOP09) bývalý člen ODS, který byl v roce 2005 na návrh tehdejší starostky Marty Šorfové odvolán z rady MČ Prahy 11 pro neschopnost, bojuje proti pořízení budovy Sandry na Opatově.

Janeček: Rada hl. města Prahy vědomě škodí MČ Prahy 11
Foto: red
Popisek: Jiří janeček, pověřený předseda Občanské konzervativní strany

MČ Prahy 11 tuto budovu koupila za účelem vybudování startovacích bytů za účelem udržení mladé generace na Jižním Městě. Budova, která v současné době funguje jako ubytovna, je zdrojem problémů, drobné kriminality a hluku pro okolní domy.  TOP 09 v Praze  měla podobný záměr s druhou budovou, kterou chce cca za 220 mil rekonstruovat. Je to nesmyslný boj mezi koalicí na radnici MČ P11 a TOP09 o to, kdo první přinese obyvatelům Jižního Města startovací byty a získá víc voličů v komunálních volbách. Místo, aby vznikly oba projekty, tak TOP09 chce jeden zarazit. Informace, že budova je 2x tak drahá je opět jen líbivá a falešná hra Jana Vašíčka (TOP09), protože, budova pořízená MČP11 je po rekonstrukci a jeho magistrátní budova vyjde ve finále (77mil odhad plus 220mil rekonstrukce) bezmála na 300mil. Pane Vašíčku, víme, že vaše strana TOP09 nic pro Jižní Město neudělala, tak aspoň si neberte jako rukojmí občany Jižního Města, kteří mohou konečně bydlet v bezpečném a tichém prostředí.

Podle materiálu připraveného pro jednání rady vlastní hlavní město dvě podobné budovy. Jedna v Modřanech má podle znaleckého posudku tržní hodnotu 150 milionů korun, druhá na Chodově 77 milionů korun. Budova na Chodově by stála po rekonstrukci 300mil.

Jiří Janeček, pověřený předseda Občanské konzervativní strany a zastupitel MČ P11

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jiří Janeček

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…