Janko (ČSNS 2005): Buďme svobodní

27.03.2016 10:09

Projev Orbána a naše stanovisko:

Janko (ČSNS 2005): Buďme svobodní
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda ČSNS 2005 Karel Janko

Přátelé,

zde je zásadní projev maďarského premiéra Viktora Orbána ze dne 15.3.2016. Zmiňuje se o nebezpečích imigrace a "anonymních mezinárodních silách" které se snaží Evropu zruinovat a přeměnit její etnickou, kulturní a náboženskou strukturu. Vyzývá všechny Evropany zdravého rozumu k odporu proti plánované destrukci. Vyzývá ke spolupráci střední Evropu.

 Sdružení národních sil České republiky se připojuje k výzvě maďarského premiéra Viktora Orbána, kterou adresoval národům střední Evropy.

 Vyslovujeme naprostý souhlas s jeho tezí, že evropské elity a lid nesmí žít ve dvou oddělených dimenzích. Připojueme se k této výzvě navzdory vládnoucí elitě naší země.

Souhlasíme s myšlenkou, že: "Skryté anonymní světové síly chtějí odstranit vše, co je jedinečné, tradiční a národní, promíchat kultury, náboženství a rasy, dokud nebude Evropa bez identity a poslušná. " Tomuto plánu se ani my nehodláme podvolit.

 Souhlasíme též s jeho slovy, že: "Musíme obnovit naše historické ctnosti, jako jsou hrdost a chrabrost a musíme jasně povědět hlasem výrazným, aby byl slyšet daleko, že ta jediná a nejdůležitější otázka, která rozhodne náš osud a osud Evropy zní: "Budeme otroci nebo svobodní?"

Sdružení národních sil České republiky rozhodně  - navzdory naší vládě - odpovídá: "Buďme svobodní!"

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

21:03 Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

Ve čtvrtek 18. dubna byla v Poslanecké sněmovně zahájena mimořádná schůze, svolaná na žádost opozice…