Janko (ČSNS 2005): Islámská migrace? Tohle je jen plivnutí do vody a velký podvod

02.07.2015 7:33

Islámská imigrace. A co s ní?

Janko (ČSNS 2005): Islámská migrace? Tohle je jen plivnutí do vody a velký podvod
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda ČSNS 2005 Karel Janko

V Itálii a Řecku je k dnešku oficielně 137 tis. imigrantů převážně s muslimským vyznáním . Neoficielně 200 tisíc.

Těch 20 tisíc , ze kterých připadá na ČR 1300 a kterými operuje Brusel i naše vláda, je jen plivnutím do vody a velký podvod, který má oklamat občany. Sobotka mi připomíná Runcimena, který po příletu z Michova do Londýna mával lejstrem a prohlašoval, jak zachránil mír v Evropě. Opak byl pravdou!

Afrika a Arábie mají cca 1 a půl miliardy obyvatel. Při jejich natalitě jich denně přibývá přes 100 tisíc. Značná část z nich chce do Evropy. Kam s nimi ? Proč je Italové tahají z moře? Proč je neodvlečou zpět ke břehům Afriky? Proč je nepotápějí? Již před 25 lety jsem slyšel o této imigraci, plánovanou světovou šedou eminencí. Každý rok měla Evropa přijmout 1 milion imigrantů a tím odnárodnit Evropu. Při nastolení tohoto multikulturalismu by pak Evropané měli jiné starosti.Je třeba si v plné míře uvědomit , že tito lidé mají jinou mentalitu, jiné vzdělání, jinou morálku a to co jsem se dozvěděl již za mých studií na koleji - nemají vrozený pocit vděku. Ten u nich neexistuje!

Takže závěr č.1: žádné muslimské imigranty do naší republiky nechceme!

Problém č. 2

Proč chytáme kočku a ocas tím, že chytáme imigranty až na územá naší trepubliky? Proč ne hned na hranicích? A vůbec je sem nepouštět. Tím si přiděláváme problém s jejich evidencí , ubytováním, stravou, zdravotnictvím, sociálním zabezpečením. Těm , co již jsou tady bych dával 3x denně vepřo- knedlo- zelo! A bylo by po problému. Kde je naše - plánovitě zlikvidovaná armáda, která by měla hranice hlídat? V Afganistáni je nám na prd. Odvolat ji zpět a poslat na hranice.

Závěr č. 2 Uzavřít hranice a žádné imigranty do země nepustit. Kdo má opačný názor, ať si je vezme k sobě domů.

Problém č. 3.

Máme etablovanou Evropskou unii. Ta byla institualizována za účelem spolupráce mezi státy Evropy. Má sloužit především občanům těchto států k zajištění lepšího života. Pokud je to v rozporu s tímto cílem, v rozporu s míněním drtivé většiny jejích obyvatel, nač nám unie je? Aby nám formou zákonů vnucovala své představy ? Evropská unie nemá vyřešený základní problém fungování – monetární a fiskální politiku. Strká rypáky do čeho nemá a hrabe se v detailech - viz pomazánkové máslo, rum, slepičí klece? Atd. A nejnověj i počty imigrantů. Takovou unii- zbyrokratizovanou, zkostnatělou, ovládanou monopoly a lobisty, takovou nepotřebujeme!

Závěr č. 3 Žádám vystoupení ČR z EU, nebo alespoň z Schengenského prostoru.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rajchl (PRO): Ukrajinský poddaný vysvětluje lámanou angličtinou senilnímu staříkovi

12:05 Rajchl (PRO): Ukrajinský poddaný vysvětluje lámanou angličtinou senilnímu staříkovi

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návštěvě premiéra Fialy v Bílém domě.