Janko (ČSNS 2005): Otázky Václava Moravce

11.12.2017 9:10

Opět zuřím.

Janko (ČSNS 2005):  Otázky Václava Moravce
Foto: Vít Hassan
Popisek: Karel Janko, předseda České strany Národně socialistické 2005

S jistým sebezapřením jsem si dnes v poledne  otevřel pořad ČT – OVM. A jako obvykle jsem zuřil.  Duo  Telička –Zaorálek  i za přispění  VM  obhajovali požadavek a  právo Evropské unie na přerozdělování migrantů s tím, že bychom měli s únií o počtu jednat, dále i požadavek předsedy německé soc. demokracie p. Schulce na tuhou integraci Evropy  i  řádění nadnárodních monopolů v naší zemi.  Bohužel proti těmto  dvěma ostříleným matadorům postavila SPD až příliš  slušného zástupce- tj.  pana Kobzu.

Místo jasného NE imigraci, požadují další diplomatická jednání a kličkování o této otázce. Tj.  dokud  nás Junkr  neudolá.  EU rozdá imigrantům evropské pasy, nechá nás zaplatit tučnou sankci, prostřednictvím imámů jim přihodí nějakou prebendu na přilepšenou a Češi dělejte co chcete. Ale ti naši zmetci budou již dávno za vodou.

Přestože sep. Zaorálek  holedbal růstem DPH v ČR  i růstem našich platů, na to proč nám v porovnání se státy eurozony  DPH od roku 2014 neroste, nedokázal odpovědět.

Scestná byla i obhajoba v působení cizích- nadnárodních monopolů na našem území. To, že si nadnárodní monopoly od nás vyvážejí ročně minimálně 400 mld. Kč nezdaněného zisku, je dle nich v pořádku. Jenom pitomec si to může myslet.

 Na místě pana Kobzy bych nebyl dalek toho  prohodit oba jmenované oknem žižkovského studia.

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.