Janko (ČSNS 2005): Pryč se Sobotkou a jeho vládou

14.12.2015 4:33

Projev na demonstraci 12.12.2015 na Hradčanském náměstí

Janko (ČSNS 2005): Pryč se Sobotkou a jeho vládou
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda ČSNS 2005 Karel Janko

Vážení přátelé. Srdečně vás zdravím a s potěšením konstatuji, že se nás sešel takový počet. Jsem rád, že si stále více lidí bez ohledu na svoji stranickou či občanskou příslušnost uvědomuje tu katastrofální situaci, do které se Evropa a s ní i Česká republika v poslední době dostala. Krize hospodářská, finanční, uprchlická. Jaká bude následovat? A díky komu?

Díky neschopné, ale spíše všehoschopné Bruselské administrativě, skákající jak Amerika píská, díky servilnosti naší vlády k EU a díky politickému složení našeho parlamentu, korumpovaného stávajícím volebním zákonem. Kdo tam dnes je? Jedna strana Kapitálu, jedna strana Pletichářů, dvě strany Egoistů, Korupčníků a jejich Apendix na hlídání zlodějských restitucí a jedna Mlčící menšina. Bohužel volíme politiky a ne politiku. Jen přehazujeme výhybku z leva do prava a zpět a v parlamentu sedí většinou titíž lidé a strany. A podle toho to vypadá.

V souvislosti s pronikáním islámských imigrantů do Evropy nám hrozí smrtelné nebezpečí v podobě rozkladu sociálního systému, devastace kodexu morálky, terorismus a řada dalších problémů s tím spojených. Průvodním jevem bude i další omezování lidských práv a svobod, na které jsme tak citliví. Naši odpůrci (kteří mimochodem na imigraci často parazitují) nás nazývají xenofoby. Ale pletou se. Xenofobie je strach z cizího a neznámého, ale my máme oprávněný strach ze známého. Byl jsem v Kosovu a vím, o čem hovořím. Islám a zákony šária jsou dvě strany téže mince. Pryč s tím multikulturním a globalizačním morem. Je to genocida evropských národů. Braňme se, dokud je čas!

Nechci tu pronášet žádný dlouhý rozbor současné situace, protože všichni, co jsme tady víme, oč tu běží. Ač se nám to nemusí líbit, jsme v pseudo-občanské válce, protože frontou je celá Evropa.

Po těch šestadvacetiletých zkušenostech i dvou posledních letech od voleb je třeba říci naší vládě: už vás máme dost - vás i vaší servilní bruselské politiky. Pan Sobotka mlží a místo toho, aby se postavil k problému imigrace jako chlap a odmítl požadavky Bruselu, diplomaticky kličkuje, zaklíná se humanitou, solidaritou, povinostmi, ale to zásadní neudělá. Poslat Brusel do ... příslušných míst. Sporné kvóty, o kterých je řeč, jsou totiž následující: z každého milionu imigrantů bychom jich měli dostat k zaopatření a selekci 1/46 - Je to cca 20 tisíc. O tom se ale nedozvíte.

Proto vyzývám předsedu vlády: Podejte demisi a odejděte, dokud je čas!

Vyzývám k uzavření našich - především z. hranic a kontrolu osob na těchto hranicích. Obavy z ekonomických problémů jsou zcela liché. V tomto směru jsou již cestičky prošlapané a ekonomika si půjde dál svou cestou.

Vyzývám ke sjednocení všech vlasteneckých sil České republiky i Evropy. Demonstrujte! Nejen na internetu, ale na ulicích a na náměstích. Závazným řešením pro vládu by měl být národem přijatý koncenzus k problematice dneška - nejlépe formou referenda, kterému se politici tak úporně brání.

Vyzývám tu nezkorumpovanou a nezmanipulovanou část našeho národa k veřejné podpoře prezidenta Miloše Zemana, protože ten i přes své drobné excesy mluví z duše podstatné části našich občanů.

Vyzývám vedení České televize a ČRo k zajištění objektivity zpráv a ne příkazů z Bruselu.

Volám po úzké spolupráci se Slovenskem, nikoliv jako můj manýr, ale proto, že potřebujeme našeho nejbližšího historického spojence. Kdo se dnes brání? Východní Evropa! V té západní je již zaveden rasizmus naruby a lidé tam mají beischeise hose.

Vyzývám představitele České republiky: vystupme z té prohnilé Evropské unie, která je militantním ochráncem pochybného systému!, která nemá vyřešené základní principy fungování , není schopna ochránit vlastní obyvatele, ale strká nos do čeho nemá a pokud se nezreformuje, její rozvrat je neodvratný. To je základní a podstatný problém dnešní Evropy! Situace je tak vážná, že by v ulicích našich měst i měst celé Evržopy měli stát statisíce demonstrantů a požadovat podstatnou systémovou změnu. Je to již nezbytné. ČR přispěla za 10 let do Bruselu 380 mld Kč a vše, a tak vše, co jsme dostali jsme měli předplaceno. O tom se nemluví. Je totiž smutnou skutečností, že se politika Evropské Unie podstatně rozchází se zájmy svých občanů a že ignoruje hlasy menších států.

Bruselská administrativa má navíc charakter fašistické organizace a z toho vyplývá její chování.

Potřebujeme takovou Evropskou unii?

Postavme Novou unii - od Baltu až po Jadran - jako protiváhu a alternativu k té zdegenerované, neschopné, profláklé a zkorumpované bruselské sebrance.

Ať žije naše Česko a bratrské Slovensko! Ať žijí svobodné národy Evropy!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…