Jarolím: Ivan Langer, že je zloděj?

13.10.2015 19:18

Mé první mediální vystoupení bylo 12. Prosince 2010. Jako rekce na situaci ode mne tehdy veřejně zaznělo, že Ivan Langer je jeden z největších zlodějů v této zemi...

Jarolím: Ivan Langer, že je zloděj?
Foto: tan
Popisek: Tomáš Jarolím

Přesný text zněl: Viděl jsem na televizní obrazovce rozhovor pana Langera s panem Johnem. Najednou mi docvaklo, že to, co opravdu musíme udělat je, že se musíme přestat bát. Podle mě je pan Langer jeden z největších zlodějů v této zemi. (http://www.rozhlas.cz/zpravy/politika/_zprava/radni-jarolim-nazval-langera-jednim-z-nejvetsich-zlodeju-v-cr--822849)

Doba pokročila a tito dinosauři mnohdy, jako pan Langer odešli do propadliště dějin. Stejně tak jako ti, kteří proti těm dinosaurům hodlali bojovat – včetně mne. Mnoho z těch, které jsem tehdy označil za zloděje a za nimiž zůstal tunelovaný stát však stále zůstávají. Pan Kalousek a jeho partička, Mnozí kluci z ODS, zejména na krajských úrovních jako u nás na severu pan Oulický a Novák.

Pravda, ale je, že doba se posunula a mnoho se změnilo. Kdo by si tenkrát pomyslel, že Langera bude zatýkat a vyslýchat policie. Jen bych ještě nejásal a počkal si, až ho snad také zavřou. Vždyť jeho tunelovaných pohrobků je mnoho. Stejně tak, jako těch pana Kalouska. Tak snad si vzpomenu, až budou zatýkat a vyslýchat Kalouska a řeknu: já jsem to říkal.

Tomáš Jarolím

  • BPP
  • Všude samý názor a intelekt. Chtělo by to moudrost a odvahu

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Válek: Jak zajistit a poskytnout dětem dietní stravu

15:14 Ministr Válek: Jak zajistit a poskytnout dětem dietní stravu

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k nové metodice poskytování dietní stravy v rámci šk…