Jarošová (SPD): Pod taktovkou Pirátů? Ne, děkuji, jejich tónům nerozumím…

14.05.2021 13:21 | Komentář

Pirátství je myšlenkový proud, který může naše mladé fascinovat. Mohou být uneseni z odredovaného lídra i ze slov o nutnosti legalizace.

Jarošová  (SPD): Pod taktovkou Pirátů? Ne, děkuji, jejich tónům nerozumím…
Foto: SPD
Popisek: Monika Jarošová, poslankyně za hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD), členka zemědělského výboru a místopředsedkyně petičního výboru PS PČR

Každá generace měla své rebely. 50. léta své beatníky, 60. hippies, 70. punckery a vyznavače undergroundu, no a současná doba Piráty, kteří jsou na rozdíl od rebelů minulosti politiky. Kdyby aspoň na něco hráli nebo zpívali, tak řeknu dobrá, sice nerozumím vaší hudbě a řeči vašeho kmene, ale všichni jsme byli mladí a rodiče zase nechápali naši hudbu.

Ovšem kdyby naši mladí věděli

Kdyby jen trochu věděli, že svým hlasem zvolí největším ohrožení pro naši zemi a jejich vlastní budoucnost. Strana, která se při svém vzniku tvářila jako antisystémová, progresivní a snažící se bránit svobodu internetu, dnes udává do Bruselu a podporuje většinu zvráceností, kterými nás Evropská unie oblažuje. Horuje za boj proti tzv. dezinformacím a tak nějak skromně zapomíná dodat, kdo bude určovat, co jsou dezinformace a kde budou jejich limity.

Anketa

Chcete, aby sněmovna vyslovila nedůvěru vládě Andreje Babiše?

11%
86%
hlasovalo: 19815 lidí

Jejich levicový extrémismus bourá a ničí hodnoty, na kterých stojí naše společnost. Těmi hodnotami jsou tradiční rodina, víra v existenci dvou pohlaví, vlastenectví a láska ke svému národu a jeho historii. Jsou to extremisté, pro které je národ překonanou veličinou a příčinou všeho zla. Proto je třeba ho zničit a nahradit jej v duchu radikálně levicové ideologie jakýmsi novým evropským internacionalismem.

A co jejich vstřícnost k migraci, což však bagatelizují a raději v současné době příliš nezdůrazňují. A když už není zbytí, tak s neuvěřitelnou naivitou (nebo jasným záměrem?), v případné diskusi tvrdí, že by přijímání „nelegálů“ ukočírovali a jejich integraci do společnosti zvládli. Tak to by byli v Evropě opravdu první. To, jak to lze zvládat, dokládá nejedna NO-GO zóna v západní Evropě, kam už se bojí vkročit i sám policista. Přesto se nehodlají poučit a dál vidí v migraci příležitost pro Evropu. To snad už naší mládeži jedno být nemůže, nebo se mýlím?

Piráti se na své cestě za vysněným cílem, (kterým je křeslo premiéra pro jejich předsedu Ivana Bartoše) nasadilo účinné mimikry. Tváří se jako alternativa a nabízejí těm méně informovaným zdání toho, že přinášejí do naší politiky nový svěží vítr. Toto zdání však klame. Piráti nejsou novou alternativou, ale starou ideologií marxismu, vedle kterých jsou současní komunisté opravdovými demokraty.

Coby vlajkonoši nového evropského levicového proudu budou postupně útočit na každého, kdo bude něco vlastnit, nebo díky své usilovné práci vytvořil hodnoty, které ho postavili nad ostatní. Piráti (na rozdíl od bolševiků minulosti) nezlikvidují majetnou třídu revolucí, ale prostřednictvím daní, díky kterým postupně zcela vykrvácí. Kdo se seznámil s jejich záměry v oblasti budoucího zdaňování, pak ví, o čem mluvím. Nenechte se však mýlit. Tato pirátská opatření nedopadnou jen na jakési „uhlobarony“, ale prakticky na každého. Každý majitel třeba jen bytu v osobním vlastnictví či chaloupky zděděné po rodičích odvede státu pod vedením Pirátů takové daně, které se budou blížit výpalnému.

Pokud tedy tato strana v nadcházejících volbách výrazně uspěje, nehrozí jen to, že budeme pouhou servilní kolonií EU. Mnohým z vás hrozí i ekonomická likvidace, a to vše jen proto, že jste si dovolili něco málo vlastnit.

(převzato z Profilu)

Článek byl převzat z Profilu Monika Jarošová

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…