Jeden z nejlepších politických webů republiky má ODS v Libčicích

06.02.2015 12:15

Jeden ze tří nejlepších politických webů v České republice provozuje Sdružení nezávislých kandidátů a Občanských demokratů Libčice 2018 v Libčicích nad Vltavou na Praze západ.

Jeden z nejlepších politických webů republiky má ODS v Libčicích
Foto: red
Popisek: Logo ODS

Ocenění si web www.libcice2018.cz odnesl ze soutěže politického marketingu Zlatý lístek, do které se přihlásilo přes 200 kampaní. Ocenění bylo vyhlášeno ve čtvrtek večer.

"Ocenění je to samozřejmě vynikající. Teď ho ještě proměnit ve vítězství ve volbách do zastupitelstva Libčic v roce 2018," říká Jiří Sochor, jednička kampaně Libčice 2018.

"Nicméně se nám po volbách daří prosazovat přinejmenším část našeho programu. Chceme otevřenější radnici a na posledním zastupitelstvu jsme například prosadili, aby se architektonické řešení náměstí Svobody, což je pro Libčice zásadní prostor, probralo v otevřené veřejné diskusi," dodává Jiří Sochor.

Podle Jiřího Sochora doznal oceněný web www.libcice2018.cz po volbách významných změn, aby se z předvolebního webu proměnil ve funkční web pro celé čtyřleté volební období. "Navíc mě na ocenění osobně těší, že jsem oceněný web www.libcice2018.cz stavěl komplet já," dodává Jiří Sochor

Více informací k ocenění na www.zlatylistek.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ODS

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Niedermayer (TOP 09): Můj "ECON" finiš za posílením evropské ekonomiky

7:17 Niedermayer (TOP 09): Můj "ECON" finiš za posílením evropské ekonomiky

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nové ekonomické legislativě Evropské unie