Jihlavu povede sociální demokrat Chloupek

06.11.2014 10:43

V Jihlavě se ve středu 5. 11. 2014 uskutečnilo ustavující zastupitelstvo. Do čela města byl zvolen Rudolf Chloupek (ČSSD). Jeho náměstky jsou Vratislav Výborný (ČSSD), Jaroslav Vymazal (ODS), Jaromír Kalina (KDU-ČSL) a Milan Kolář (Forum Jihlava).

Jihlavu povede sociální demokrat Chloupek
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

Vedení města má také přidělené resorty, na které bude dohlížet. Rudolf Chloupek bude z pozice primátora dohlížet na ekonomiku města a městskou policii a na oblast životního prostředí, Vratislav Výborný povede rozvoj města a územní plánování, Jaroslav Vymazal dopravu a správu realit, Jaromíru Kalinovi zastupitelstvo svěřilo oblast správy majetku města a informatiky, Milanu Kolářovi úsek školství, kultury a tělovýchovy a úsek sociálních věcí.

Do Rady města Jihlavy byli zvoleni Martin Hyský (ČSSD), Jana Nováková Hotařová (ČSSD), Vítězslav Schrek (ODS), David Beke (ODS), Josef Kodet (KDU-ČSL) a Karolína Koubová (Forum Jihlava).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jihlava.cz

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Rakušan: My už solidární jsme a nemusíme se podílet na solidární mechanismu

17:04 Ministr Rakušan: My už solidární jsme a nemusíme se podílet na solidární mechanismu

Projev na 100. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k migračnímu paktu.