Jihočeský kraj: Hejtman ocenil mladé fotbalisty za reprezentaci v Jekatěrinburgu

10.02.2014 16:22

Za vzornou reprezentaci Jihočeského kraje ocenil hejtman Jiří Zimola delegaci mládežnické fotbalové výpravy z jihu Čech v Jekatěrinburgu v lednu 2014. U příležitosti společného setkání v pondělí 10. února jim kromě poděkování předal i poukázky na nákup sportovního zboží.

Jihočeský kraj: Hejtman ocenil mladé fotbalisty za reprezentaci v Jekatěrinburgu
Foto: archiv kraje
Popisek: Jiří Zimola

Turnaje nazvaného memoriál Ivana Kanidy se v Rusku zúčastnily dva jihočeské týmy. První tvořili hráči ve věku 15 a druhý 14 let. Ti starší obsadili z celkových osmi družstev třetí a mladší sedmé místo.

Zimola přivítal hráče Pavla Hezoučkého, Dušana Kapuscinského, Petra Olivu, vedoucího výpravy Josefa Žižku a trenéra Ivana Nováka. „Jsem moc rád, že vám mohu takto osobně poblahopřát k dosaženým výsledkům, na kterých se samozřejmě kromě hráčů vždy podílí i realizační tým,“ uvedl hejtman.

Kapuscinský se přitom stal s 11 góly nejlepším střelcem turnaje a Oliva zase nejlepším brankářem.

Kromě samotného turnaje přišla při setkání se Zimolou řeč i na mimosportovní program výpravy, během kterého Jihočeši navštívili třeba ledové městečko či ruský cirkus.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Kraj-jihocesky.cz

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lachnit (ANO): „Pražský hudební papež“ na Malostranském hřbitově

9:15 Lachnit (ANO): „Pražský hudební papež“ na Malostranském hřbitově

„Jen pravda je diadémem umění“ je nápis vytesaný na pomníku hudebního skladatele Václava Jana Tomášk…