Jihočeští Svobodní jsou připraveni na krajské volby

08.06.2016 15:39

Kandidátkou na jihočeského hejtmana za Stranu svobodných občanů pro nadcházející krajské volby bude Irena Steinhauserová. Získala nejvíce hlasů v primárních volbách, kterých se zúčastnili členové a příznivci strany.

Jihočeští Svobodní jsou připraveni na krajské volby
Foto: red
Popisek: Logo Strany svobodných občanů

„Irena Steinhauserová je žena s životními zkušenostmi, která se rozhodně nebojí jít proti proudu. Jsem rád, že právě ona povede naši kandidátku do krajských voleb. Jihočeský kraj si zaslouží změnu k lepšímu,“ uvedl krajský místopředseda Jihočeských Svobodných Aleš Procházka.

Irena Steinhauserová se narodila v roce 1961. V mládí vystudovala stavební fakultu ČVUT, obor pozemní stavby, nedávno psychologii na Filozofické fakultě UP v Olomouci. Po škole pracovala jako vedoucí referent péče o základní fondy. Po dokončení pedagogického postgraduálního studia učila na učilišti v Telči. Nyní je v domácnosti a vlastní s manželem několik nemovitostí, které pronajímá.

„S jedním manželem mám šest dětí ve věku 26, 24, 22, 20, 16 a 7 let. Po celou dobu svého profesního života jsem sice dělala různé věci, ale mojí prioritou byla vždy rodina a péče o děti. Zajímavostí naší rodiny je, že všechny děti hrají nebo hrály na vrcholové úrovni šachy a baví je matematika. Byly k tomu vedeny v domácím vzdělávání, které provozujeme už od roku 1998. Svoje zkušenosti s domácím vzdělávání nyní zúročuji i jako konzultantka domácího vzdělávání a tyto zkušenosti bych ráda využila v krajské vzdělávací politice,“ řekla Irena Steinhauserová.

Jihočeští Svobodní jsou na krajské volby připraveni. Hodlají v nich využít zkušenosti z předchozích voleb. „Svou trpělivostí a poctivým vysvětlováním našich názorů v předcházejících kampaních získáváme další rozhodující podporu voličů,“ zmínil krajský místopředseda Jan Třeštík.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Vystrčil: Problém je hlavně to, že spotřebováváme víc, než je nutné

10:21 Senátor Vystrčil: Problém je hlavně to, že spotřebováváme víc, než je nutné

Klimatická změna, přijetí eura nebo svoboda volného pohybu – témata, o kterých ve Sněmovně u výročí …