Jihomoravskou TOP 09 povede do voleb staronový předseda

18.09.2017 6:37

Využít ve volební kampani všechny dosavadní zkušenosti bude úkolem opětovně zvoleného předsedy jihomoravské organizace TOP 09 Jana Vituly (48). Zkušený komunální a regionální politik vede krajskou buňku strany od jejího vzniku, nyní vstupuje do již pátého funkčního období.

Jihomoravskou TOP 09 povede do voleb staronový předseda
Foto: top09.cz
Popisek: Jan Vitula, 1. náměstek ministryně práce a sociálních věcí

Úspěšného starostu města Židlochovice a náměstka hejtmana Jihomoravského kraje opětovně zvolil do svého čela víkendový krajský sněm TOP 09. „Svým spolustraníkům chci poděkovat za znovu projevenou důvěru. Naším hlavním úkolem teď bude přivést TOP 09 k úspěchu v letošních sněmovních a příští rok v komunálních volbách. V nich je mým cílem, abychom obhájili všech 12 současných starostovských křesel a získali k tomu minimálně tři další navíc,“ říká Jan Vitula. V letošních volbách do Poslanecké sněmovny sám kandiduje na 9. místě krajské volební listiny.

„Hájíme právní stát bez zbytečných regulací, fungující dopravu, kvalitní školství, dostupnou péči o nemocné a seniory, zdravé životní prostředí a podporu regionů,“ říká Jan Vitula o tématech, se kterými se ve sněmovních volbách o hlasy voličů ucházejí kandidáti TOP 09.

V komunální politice vidí Jan Vitula velký potenciál v Letovicích či Boskovicích na Blanensku, v Branišovicích na Brněnsku, ve Veselí nad Moravou anebo v Brně-Židenicích či Králově Poli, kde má TOP 09 již dnes velmi aktivní a schopné místostarosty, radní či zastupitele.

Místopředsedy jihomoravské organizace TOP 09 byli zvoleni myslivec, sokolník a vědecký pracovník Bohumil Straka (46) za Brno-město, majitel zakázkového krejčovství Denis Tureček (26) za Hodonínsko a středoškolský učitel Petr Novotný (42) za Blanensko. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce