Jirků (KDU-ČSL): Lidovci a Zelení PRO Jindřichův Hradec podali kandidátní listinu k volbám

01.08.2018 6:34

Lidovci a Zelení podali kandidátní listinu k volbám do zastupitelstva města Jindřichův Hradec. Lídrem a kandidátem na starostu je Mgr. Jan Jirků, MBA, právník a ekonom.

Jirků (KDU-ČSL): Lidovci a Zelení PRO Jindřichův Hradec podali kandidátní listinu k volbám
Foto: KDU-ČSL
Popisek: Logo KDU-ČSL

Lidovci a Zelení podali kandidátní listinu k volbám do zastupitelstva města Jindřichův Hradec. Lídrem a kandidátem na starostu je Mgr. Jan Jirků, MBA, právník a ekonom, který se zabývá velkými stavebními projekty, ale také působí jako místopředseda Dozorčí rady Nemocnice v Jindřichově Hradci, je členem krajského Výboru pro vzdělání, výchovu a zaměstnanost a členem Místních akčních skupin rozvoje vzdělání v Jindřichově Hradci a v Soběslavi.

Historik Bc. Bronislav Tomek bude o hlasy bojovat na druhém místě kandidátky. Na třetím a čtvrtém místě jsou MUDr. Karel Bajer, MBA se zkušenostmi primáře a místopředsedy představenstva Nemocnice v Jindřichově Hradci a MUDr. Kateřina Duchoňová se zkušenostmi z mezinárodních medicínských projektů.“Chceme přinést do zastupitelstva zkušenosti z řízení velkých i malých projektů s důrazem na strategické plánování, který v Jindřichově Hradci zcela chybí. Množství realizovaných akcí bez ladu a skladu, bez nějaké dlouhodobé vize sice na první pohled vypadá jako intenzivní práce vedení města, ve skutečnosti se jde však o projev stagnace. Připravujeme vizi, jak přivést Jindřichův Hradec do 21. století, aniž bychom se zbavili všeho krásného, co z našeho města dělá jedno z nejkrásnějších a nejklidnějších měst v celé České republice. Mezi naše priority patří dostupné bydlení pro všechny generace, zodpovědná správa bohaté městské zeleně, zejména centrálních Husových sadů, podpora rodin s dětmi a všech občanů mimo jiné zavedením bezplatné MHD a v neposlední řadě důsledná ochrana zájmů města a občanů při změnách územního plánu, kde nepřipustíme obchvat Sládkova kopce ani neřízenou výstavbu uprostřed sídliště U nádraží.”

PRO Jindřichův Hradec sdružuje kandidáty rozmanitých profesí, což nám přináší zkušenosti z řízení projektů v soukromé i veřejné sféře, ve zdravotnictví, sociální oblasti, školství a sportu, v moderních technologiích, demokratizaci samosprávy a mnoha dalších oborech.

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vítová (ANS): Záměrné matení pojmů levice a pravice

4:32 Vítová (ANS): Záměrné matení pojmů levice a pravice

V současné době dochází k záměrnému matení pojmů. A aby lidé už vůbec nevěděli, jak se mají orientov…