John (VV): Steigerwald je úplně mimo. Chce na mě poslat Ištvana

13.05.2014 5:28

Být komentátorem v jednom z nejčtenějších médií je velmi namáhavé. Musíte každý den v podstatě něco nového vymyslet, resp. musíte nabídnout pohled na určitou událost svýma očima, a pokud možno čtenáře vlákat i na sebehorší konstrukt.

John (VV): Steigerwald je úplně mimo. Chce na mě poslat Ištvana
Foto: Hans Štembera
Popisek: Čestný předseda VV Radek John

Dnes se vytasil s produktem druhé až třetí kategorie Karel Steigerwald, když uvedl, že jsem korupčník, protože nabízím řidičům asistenční kartu zdarma. 
Steigerwald v dnešním vydání MF Dnes ve svém komentáři vyzval olomouckého státního zástupce Ivo Ištvana, který v těchto dnech dokončil spis na Janu Nagyovou, aby se zabýval moji osobou a asistenční kartou pro řidiče, kterou voličům nabízím. Opakuji, nabízím. Podle Steigerwalda se totiž jedná o jasný důkaz korupce, resp. nakupování hlasů. To že se tu před sněmovními volbami rozdávali guláše, koblihy a růže jak na běžícím pásu, nechme teď stranou.

Pan Steigerwald ve své úvaze totiž zapomněl na jednu velmi podstatnou věc. Já všude uvádím, že pokud se zájemce zaregistruje a já budu zvolen, nikoli, že mě on konkrétně zvolí, získá asistenční kartu v hodnotě 1800 Kč zdarma na jeden rok. Vzhledem k tomu, že v ČR jsou volby tajné, tak já nemám žádný systém zpětné kontroly, a nemohu tedy zjistit, zda zájemce o kartu lístek s mým jménem do urny vhodil či nikoliv. To znamená, že si nikoho nekupuji. Klidně se tak může na mém webu www.radekjohn.cz zaregistrovat i zájemce, který zvolí někoho jiného a já mu přesto, v případě mého zvolení do Europarlamentu, asistenční kartu dám.  

Nečekal jsem, že když se vzdám přemrštěného platu europoslance pro bezpečí a pocit jistoty občanů ČR, dočkám se odměnou takovéto kritiky. Inu koho koblihy jíš, toho píseň zpíváš.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radek John

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profant (Piráti): V sobotu si Česko připsalo další obrovský úspěch

6:04 Profant (Piráti): V sobotu si Česko připsalo další obrovský úspěch

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k úspěchu v USA.