KDU-ČSL: Setkat se s poslancem? Už si na to nemusíte brát dovolenou

13.12.2015 22:11

Boskovice mají nové kontaktní místo poslance. Ing. arch. Jaroslav Klaška (KDU-ČSL) otevře v prostorách Orlovny svou poslaneckou kancelář. Lidé z Blanenska a Boskovicka si tak na setkání s poslancem nemusejí brát dovolenou a domluví si schůzku přímo ve svém regionu.

KDU-ČSL: Setkat se s poslancem? Už si na to nemusíte brát dovolenou
Foto: kdu.cz
Popisek: Jaroslav Klaška

„Volba blanenského okresu pro moji větší angažovanost je logickým krokem, protože k němu mám velmi blízko. Dlouhodobě spolupracuji s řadou starostů, s podnikateli a občany. Jedná se tedy o rozšíření a zefektivnění spolupráce, nikoli o vstup do „neprobádaných vod,“ vysvětluje poslanec Klaška.

Chce navázat na dosavadní spolupráci se starosty a být jim ještě více nápomocen. Pro ně, coby neuvolněné starosty, může návštěva v brněnské kanceláři znamenat komplikace v zaměstnání. Někdy nutnost vzít si dovolenou.

Činnost poslance Klašky v regionu popisuje Ing. Jaromíra Vítková, místostarostka města Boskovice a předsedkyně okresního výboru KDU-ČSL: "Jsem ráda, že Jaroslav přijal moji nabídku otevřít své kontaktní místo v našem regionu. Znám problémy okresu velmi dobře. Hodně jsem toho vyřešila z pozice krajské zastupitelky. Některé záležitosti je však potřeba řešit z celostátní úrovně. Proto vítám pomocnou ruku poslance Jaroslava Klašky."

Největší prostor pro další spolupráci vidí Vítková a Klaška ve své dlouhodobé snaze o urychlení výstavby R43. Tuto již téměř sto let plánovanou silnici považují za prioritu č.1 pro celý region. O výstavbu této chybějící silnice mají velký zájem lidé, podnikatelé, firmy i obce.

„Otevřením kontaktního místa v Boskovicích chci dát příležitost lidem z regionu, aby se jednoduše mohli setkat se svým poslancem. V brněnské kanceláři mě navštěvují zejména lidé z Brna. Já jsem ale zvolený za celý Jihomoravský kraj, proto chci být k dispozici i u vás,“ dodává jihomoravský poslanec.

Kontaktní místo poslance v Boskovicích je veřejnosti k dispozici každé poslední pondělí v měsíci (od 16:00 do 18:00) po předchozí domluvě. Kontakt: Bc. Jan Novotný, 777 001 799 nebo na kancelar@jaroslav-klaska.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice