KDU-ČSL: Vládní ignorace pokračuje

22.02.2021 20:14

Komentář na facebookovém profilu k politice vlády kupovat raději roušky a testy čínské výroby, než té české

KDU-ČSL: Vládní ignorace pokračuje
Foto: KDU-ČSL
Popisek: Logo KDU-ČSL

Vládní ignorace pokračuje. Jak jsme již psali několikrát, máme skvělé české firmy a inovátory, jak vláda raději za draho kupuje čínské výrobky. Od první vlny poukazují lidovci na české firmy, které volají po tom, že chtějí a mohou pomoci, jenom je jaksi vláda neslyší. Nebo spíš slyšet nechce.

Od výrobců roušek až po české testy na covid-19. Zdá se, že čínský obchod je pro vládu natolik výhodný, že není potřeba na české firmy a jejich nabídky jakkoliv reagovat. S tím od vypuknutí pandemie nesouhlasíme a vytrvale apelujeme na vládu, aby konečně otevřela a začala s českými výrobci spolupracovat.

České testy jsou oproti čínským levnější, rychlejší, prostě a jednoduše lepší. Za tím si stojíme. Tuhle krizi však zvládneme jen jako jeden tým. Čím dřív to vláda pochopí a přestane hrát sólo, tím lépe pro nás všechny. Vládo, prosíme, neotáčej se dál k vlastním občanům a českým firmám zády.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kordová Marvanová: Milostivé léto bude i pro zdravotní pojištění

14:07 Kordová Marvanová: Milostivé léto bude i pro zdravotní pojištění

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k snadnějšímu zaplacení dluhů u VZP a odpuštění pená…