KSČM o víkendu pořádá sjezd. Zvolí se nové vedení

13.05.2016 6:32

Programové otázky, ale také volba nového vedení Komunistické strany Čech a Moravy bude obsahovou náplní IX. sjezdu KSČM, který se uskuteční ve dnech 14. – 15. května 2016 v prostorách Top Hotelu Praha v pražském Chodově.

KSČM o víkendu pořádá sjezd. Zvolí se nové vedení
Foto: kscm.cz
Popisek: KSČM - logo

Volební sjezd třetí nejvýznamnější parlamentní strany začíná v sobotu 14. května v 8.30 hodin prezencí, na 10.50 je plánováno vystoupení předsedy ÚV KSČM Vojtěcha Filipa, který seznámí delegáty se zprávou o činnosti strany v mezisjezdovém období. 

Po uvedení sjezdových dokumentů a vystoupení kandidátů na stranické funkce předpokládá program příspěvky hostů, včetně zahraničních (například předsedy Komunistické strany Ukrajiny Petra Simoněnka). V odpoledních hodinách bude 358 delegátů volit nové vedení strany na další čtyři roky.

Neděle 15. května je vyhrazena zejména pokračování diskuze k obsahovým dokumentům IX. sjezdu, jimiž je například další strategické směřování a hlavní úkoly strany, ale také priority sjezdu či informace o analýze období před rokem 1989.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Šlachta (Přísaha): Pozor, přehled korupčních kauz!

10:21 Šlachta (Přísaha): Pozor, přehled korupčních kauz!

Shrnutí korupčních kauz vrcholných politiků, publikovaný na svém veřejném facebookovém profilu