Kabický (ODS): Zastupitel chtěl Letňany připravit o PĚT milionů korun!

08.04.2016 21:28

Bývalý starosta a nynější opoziční zastupitel Ondřej Lněnička pojal opoziční práci tak říkajíc od podlahy, nicméně po svém.

Kabický (ODS): Zastupitel chtěl Letňany připravit o PĚT milionů korun!
Foto: Praha.eu, tan
Popisek: Ivan Kabický byl s ODS spojený po dlouhé roky

Píše žalující dopisy nadřízeným orgánům, podává trestní oznámení a veřejně vystupuje v roli jediného spasitele naší městské části, která se (podle něj) řítí ke zkáze jenom proto, že v jejím čele nestojí ON. Během dlouholetého působení v politice jsem se setkal s ledasčím, ale chování pana Lněničky, které poškozuje zájmy Letňan, je neodpustitelné.

Posledním zoufalým výkřikem jeho uraženého ega je iniciativa, která měla za cíl připravit Letňany o pět milionů korun na pořízení nového předškolního zařízení.

To se dělá tak, milý čtenáři, že si zhrzený zastupitel sedne ke klávesnici a napíše další ze svých žalobnických dopisů a doručí jej Kontrolnímu výboru Zastupitelstva hlavního města Prahy.

Na jeho základě se domluví s opozičními zastupiteli hlavního města za ODS (ano, to není můj fanklub), kteří pak na zasedání zastupitelstva vystoupí s tvrzením, respektive pomluvou, že městská část Praha 18 pořizuje novou mateřskou školku netransparentně. Bez faktických argumentů, bez relevantních podkladů a bez jakékoli komunikace s vedením letňanské radnice, aby se městská část mohla hájit a pomluvu vyvrátit, to vše v přímém přenosu na únorovém zasedání pražského zastupitelstva.

Je zjevné, že iniciátorem kauzy byl Ondřej Lněnička

Podotýkám, že koupě nebytových prostor pro naše nové předškolní zařízení byla schválena letňanským zastupitelstvem.

Je naprosto zjevné, že iniciátorem kauzy byl „náš“ zastupitel Ondřej Lněnička. O to více je s podivem, že právě on – bývalý starosta, který v minulosti úzce spolupracoval se stávajícím vedením radnice – takovýmto hanlivým způsobem poškozuje vlastní městskou část. Jeho chování je zarážející i s ohledem na fakt, že v řadách jeho zastupitelského klubu a příznivců jím reprezentovaného Hnutí Pro Prahu je řada učitelů, například zastupitelka Kateřina Tůmová.

Pane Lněničko, hanba vám! Styďte se! Opakovaně porušujete slib zastupitele. Slíbil jste hájit zájmy občanů Letňan, ne si permanentně oprašovat uražené ego pod pseudorouškou veřejného prospěchu.

Pro čtenáře a letňanské občany mám šťastný konec příběhu. Díky dobrým koaličním vztahům nejen na naší radnici, ale i na magistrátu, bylo městské části Praha 18 přiznáno původně navrhovaných pět milionů korun, za něž pořídíme předškolní zařízení pro 42 dětí v Rezidenci Veselská.

Přes tento happyend je však vzhledem k neukojeným ambicím Ondřeje Lněničky namístě, abyste se i vy, občané a voliči, ptali, co vašeho zastupitele vede k takovému zbabělému jednání s cílem poškozovat naši městskou část.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

21:03 Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

Vláda na návrh ministryně obrany Jany Černochové odsouhlasila jmenování brigádního generála Petra Ba…