Kabourková: Cedule má vyřešit vše

05.09.2018 14:20

Alibismus a nezájem o občany, i tak by se dalo nazvat toto označení: POZOR, ZVLNĚNÝ CHODNÍK! Je to snad republiková rarita.

Kabourková: Cedule má vyřešit vše
Foto: Archiv Markéty Kabourkové
Popisek: Markéta Kabourková

Chodníky jsou opravdu v hrozivém stavu. Pro starší občany, ale i pro ty, kteří spěchají a nepřečtou si upozornění, jsou ohrožující a nebezpečné. Zakázky na chodníky jistě někdo zadal, špatně však kontroluje, jaký je současný stav. Upozorňující vývěska nic neřeší.

Město Havířov varuje a shazuje tak ze sebe odpovědnost za případné úrazy. Jak k tomu přijdou občané, kteří si své zástupce v minulých komunálních volbách zvolili? Chodníky jsou opravdu v katastrofickém stavu, a to nejen ve městě, ale i na sídlištích. V zimě si užíváme chodníků neuklizených od sněhu a ledu, v létě pak neopravených. Nutné je opravit i chodníky na sídlištích, jenže chybí snaha cokoliv dělat.

Markéta Kabourková

  • BPP
  • V roce 2018 kandiduji do Senátu - volební obvod č.74 Karviná
  • mimo zastupitelskou funkci

Politici v regionu mají povinnost řešit problémy občanů. To oni jim dali hlasy ve volbách. Jenže skutek utek. Naopak nás překvapuje kumulace funkcí, která rozhodně nepřispívá k dobré práci, ať už se jedná o senátory, starosty či další. Den má pouze 24 hodin, i politik musí někdy spát.

Dva platy a někdy i další odměny jsou lákavé, ale také neetické. Lidé většinou žijí z jednoho platu mnohem nižšího nežli naši současní mocní. Pokud mají různé brigády, tak jen proto, aby uživili rodinu. Zajímalo by mě, kdo první ze současných politiků si problému s chodníky všimne. Má to totiž háček, museli by více chodit mezi lidi, ne pouze projíždět auty.

Ing. Markéta Kabourková
nezávislá kandidátka do Senátu PČR za volební obvod 74, Karviná

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Alexandr Vondra byl položen dotaz

dezinformace

Dobrý den, tvrdíte, že dezinformace existují. Můžete definovat tento pojem, protože to zatím nikdo v ČR neudělal, ale hlavně, že tato vláda pořád mluví o tom, jak se tu šíří a jak s nimi bude bojovat. A výsledek je takový, že jak sám říkáte, se tu řada lidí bojí pak narovinu říci to, co si myslí

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Válek: Zdraví nevzniká v nemocnici

21:10 Ministr Válek: Zdraví nevzniká v nemocnici

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke zdravotní prevenci.