Kalousek: Chceme zastavit dotační mafie, které v krajích vznikly v minulých letech

07.10.2016 15:23

Dnes a zítra se v naší zemi konají volby.

Kalousek: Chceme zastavit dotační mafie, které v krajích vznikly v minulých letech
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda TOP 09 Miroslav Kalousek

Volby, ke kterým chodí stále méně lidí. Volby, které před čtyřmi lety přivedly k moci v krajích komunisty a socialisty. A právě dnes a zítra to můžeme změnit. Vy i my z TOP 09. Právě TOP 09 nabízí pro české a moravské kraje program, který se opírá o odpovědnost. Odpovědnost a transparentnost v hospodaření i rozhodování.

Chceme zastavit dotační mafie, které v krajích vznikly v minulých letech.

Současná vládní koalice prosazuje řadu zákonů, které omezují naši svobodu a snaží se udělat nás zcela závislými na státní vrchnosti. Žádáme Vás o důvěru, abychom tento trend mohli zastavit a zvrátit.

Věříme Vám!

Česká republika i my potřebujeme pro svůj další rozvoj bezpečné prostředí. Je důležité zaměřit se v příštích letech na podporu vzdělávání, jeho moderní podobu a také na investice do jeho kvality. A udržet smír ve společnosti, aby byla vůbec možnost mluvit o naší budoucnos¬ti, o vizích a shodnout se na nich. Víme, že musíme vyřešit situaci s důchody. Víme, že musíme uvolnit sešněrované podnikatelské prostředí, které dusí naši práci. Odměna za práci musí být vyšší než dávky. Dejme lidem větší šanci pracovat a mít z práce užitek. Jsme pracovitý národ, a když nám stát nebude házet klacky pod nohy, dokážeme víc.

Víc, než si myslíte.

Věříme Vám, občanům této země. Věřím, že oceníte, když se někdo nebojí jasně pojmenovat nepopulární věci. Taková je politika TOP 09 a její lidé.

Řekněte si o svobodu. Prosím, přijďte k volbám 7. a 8. října a zvolte svobod¬nou budoucnost.

Váš

Miroslav Kalousek
předseda TOP 09

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vítová (ANS): Záměrné matení pojmů levice a pravice

4:32 Vítová (ANS): Záměrné matení pojmů levice a pravice

V současné době dochází k záměrnému matení pojmů. A aby lidé už vůbec nevěděli, jak se mají orientov…