Kalousek (TOP 09): Věřím, že rozum nakonec v české politice převáží. Sázíme v kampani na přemýšlivé voliče

04.04.2016 15:10

TOP 09 se rozhodla v kampani pro letošní krajské a senátní volby vsadit na přemýšlivé voliče. Tomu odpovídá také slogan - silou rozumu, který si nově zvolila. Centrálně strana vyčlenila na kampaň 25 milionů korun. Volební výdaje TOP 09 budou moci lidé sledovat opět online na transparentním účtu.

Kalousek (TOP 09): Věřím, že rozum nakonec v české politice převáží. Sázíme v kampani na přemýšlivé voliče
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda TOP 09 Miroslav Kalousek

Před podzimními volbami TOP 09 osloví voliče rozumnými a pragmatickými řešeními problémů, které rezonují společností nejen v jednotlivých krajích, ale spojují přemýšlivé voliče napříč republikou.

„Politika se dnes stává vyhrocenou a populistickou, a my jsme se proto rozhodli kampaní apelovat na zdravý český rozum. Racionální úvahu se snažíme do naší práce prosadit na mnoha politických frontách a já věřím, že rozum nakonec v české politice převáží,“ řekl předseda TOP 09 Miroslav Kalousek.

TOP 09, která si dlouhodobě zakládá na transparentnosti, bude i tentokrát průběžně zveřejňovat volební náklady. „Stejně jako v minulých volebních kampaních používat transparentní bankovní účet, na kterém veřejnost může sledovat veškeré výdaje, které před volbami i během nich budeme mít,“ uvedl Jaroslav Poláček, volební manažer TOP 09.

Oslovovat voliče bude TOP 09 tradičně prostřednictvím kontaktní kampaně. „Každá úspěšná volební kampaň je o řadě osobních setkání s lidmi,“ doplnil Jaroslav Poláček.

Ve volební kampani strana počítá s tradičními nástroji komunikace a využitím sociálních sítí, na kterých stále patří k nejvýrazněji komunikujícím politickým stranám. Novinkou letošní kampaně budou úplně nové webové stránky TOP 09. Koncept a realizaci kampaně pro TOP 09 zajišťuje společnost AdHackers.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Peksa (Piráti): Namísto pomoci zemědělce čeká zmatek a nejistota

19:05 Peksa (Piráti): Namísto pomoci zemědělce čeká zmatek a nejistota

Evropským parlamentem prošla opožděná reakce na zemědělské protesty. Návrhy byly ale šité horkou jeh…