Kandidátku hnutí ANO v Pardubickém kraji povede poslanec Martin Kolovratník

26.04.2017 10:15

Delegáti Krajského sněmu hnutí ANO v Pardubicích schválili kandidátní listinu pro letošní podzimní sněmovní volby. Lídrem kandidátky zvolili poslance a místopředsedu Hospodářského výboru poslanecké sněmovny Martina Kolovratníka.

Kandidátku hnutí ANO v Pardubickém kraji povede poslanec Martin Kolovratník
Foto: ANO.cz
Popisek: Martin Kolovratník

„Vážím si té podpory. Je to ocenění naší práce pro region, především v oblasti dopravy. Věřím, že stejnou důvěru získáme ve volbách i u voličů,“ řekl Martin Kolovratník, který pozici lídra na kandidátce po čtyřech letech obhájil.

„Volební úspěch bude jasným mandátem pro pokračování našich úspěšně nastartovaných projektů, jako je např. výstavba D 35 a D 43, obchvatů Chrudimi, Svitav a Pardubic nebo záchrana krajského zdravotnictví před neuváženými kroky současného vedení kraje,“ dodal Kolovratník.

Dvojkou na kandidátce byl zvolen náměstek primátora Pardubic Jan Řehounek, ze třetího místa půjde do voleb krajský zastupitel Miloš Akerman, dalšími v pořadí jsou radní města Svitavy a krajský zastupitel Jaroslav Kytýr a poslanec David Kasal. Kandidátku musí ještě schválit celorepublikové předsednictvo hnutí ANO.

Své kandidátky schválily už krajské sněmy hnutí v Liberci, Hradci Králové a Karlových Varech. V následujících dnech až do poloviny května pokračují regionální sněmy v dalších krajích. Proces primárek skončí 14. května v Ústeckém regionu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Grolich: Jižní Morava si od roku 2027 polepší v rozpočtu o 2,8 miliardy ročně

8:19 Hejtman Grolich: Jižní Morava si od roku 2027 polepší v rozpočtu o 2,8 miliardy ročně

Jihomoravský kraj dostal od ministerstva financí k připomínkování pozměněný návrh, který upravuje fi…