Kasal (Antibursík): Arbiter elegentiarum Wagnerová podruhé

27.06.2015 7:32

Eliška Wagnerová nepodrazila jen ČSSD, jak se zmiňuje expremiér Paroubek. Společně s pravomocně odsouzeným podvodníkem, nyní "sedícím" na pár let, formulovala podklady k miliardovém podvodu v oboru hazardu. Žalobu na "pomluvu" uvítám.

Kasal (Antibursík): Arbiter elegentiarum Wagnerová podruhé
Foto: Archiv IK
Popisek: Ivo Kasal

Eliška Wagnerová, téměř končila svůj post ústavní soudkyně. Budoucnost byla nejistá. Proto  využila nabídky některých brněnských Zelených, kteří začali po r. 2010 spolupracovat s americkými provozovateli internetových kasin na základní změně českého loterního trhu. Výměnou za nabídku podpory ve volbě do Senátu byly pošlapány zásady přípravy pravdivých podkladů pro rozhodnutí US jejími kolegy, kterým ve věci radila. Americké internetové portály exportují do vybraných zemí sázkové hry v jejich jazycích a devastují tamní legální provozovatele dotacemi, které posílají neziskovým organizacím typu Transparency International, Oživení apod. prostřednictvím všelijakých open fondů apod. Ty potom napadají oficiální a regulerní, na základě povolení podnikající subjekty lživými tvrzeními a  připravují devastující právní úpravu.

Bránící se místní majitelé sázkových společnstí jsou označováni za "loterijní mafii". Každý, kdo se legálních provozovatelů zastane, obdrží ihned nálepku zkorumpovaného. Tak se zahraničním nelegálům daří ničit legální trh napadené země  ( nejedná se jen o ČR )  a PŘESUNOUT HRÁČE NA JEJICH ZAHRANIČNÍ A NEZDANĚNÉ ( a nikdy nezdanitelné ) INTERNETOVÉ STRÁNKY, které jsou mimo Evropskou unii. Ročně tak veřejné prostředky České republiky přicházejí o miliardy korun. Podvodník Petr Verosta, nyní ve výkonu trestu, spolupracoval s Eliškou Wagnerovou, kamarádkou rodiny Matěje Hollana a dalšími na textu Nálezu Ústavního soudu ve věci "Chrastava". 

Aby mohli dokončit podklady pro zásadní podvod, bylo třeba do textu vedle práva obce na regulaci hazardu dostat zcela nadbytečné informace  týkající se technické totožnosti videoloterních terminálů s výherními automaty. Tato tvrzení přímo v Nálezu US byla nezbytně potřebná pro  žaloby na stát ve výši miliard korun, a to i na základě posudku, který vypracoval Tomáš Prouza, bývalý náměstek ministra financí ( nyní  ve významné funkci státního tajemníka pro evropské záležitosti ) pro společnost  Casino Kartáč Group, a.s.  Vše vymyslel a zorganizoval právník proslulý "pumpnutím" státu o miliony korun v akci známé  jako  Diag Human...Spolupráce všech jmenovaných je zadokumentována a nyní i bezpečně uložena. Tváří v tvář věčnosti se již zastrašovat nenechám.

JUDr. Ivo Kasal, loterní poradce, autor knih "Losy v srdci Evropy", "Kasina" a "Výherní automaty", nakladatelství Olympia Praha,

předseda politické strany ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !člen Aliance demokratických sil České republiky 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice