Kasal (Antibursík): Brno exotické

07.07.2015 5:28

Matěj Hollan, vnuk Járy Cimrmana, myslitel, který již vyřešil všechny problémy světa, mění Brno a názory jeho obyvatel. Když to nejde po dobrém, tak po zlém. Jedno mu nelze odepřít. Brno již je exotické.

Kasal (Antibursík): Brno exotické
Foto: Facebook
Popisek: Ivo Kasal

A kdože jsou ti exoti a cože je již exotické? V afrických a asijských zemích je běžné, že politické a řídící funkce vykonávají osoby bez vzdělání. A Brno se snaží toho  dosáhnout také. Zatímco každý městský policista musí mít podle nové právní úpravy alespoň maturitu, Svatopluk Bartík, čelný představitel Žít Brno, šéf legislativního odboru Brno-střed, ji mít nemusí. Když si neví rady, pomůže mu exústavní soudkyně Eliška Wagnerová, a to nejen radou, ale také svými kontakty na místní policisty, státní zástupce, soudce a tak dále. Stačí jeden telefonát a vystrašený policista, státní zástupce, či soudce udělá, co si Bartík přeje. Třeba odloží 11 trestních oznámení...

Absolvent základní školy Bartík, nyní příjemce cca 70 tis. Kč z městského rozpočtu, baví místní zastupitelstvo jako exotický papoušek, pronášející slova svého neomylného, vzdělaného kamaráda Hollana, který již městu přinesl nezapomenutelné zážitky s cizinci všeho druhu. Připomínáme jeho snahy o kosmopolitní Brno následujícími aktivitami:

- pochod z Pohořelic do Brna s exotickými cizinci

- vypořádal se s nevhodnými cizinci, kteří jedenkráte ročně přijížděli na okruh, aby tam utratili desítky milionů korun. Ale váleli se po trávě a ničili přirozené prostředí housenek, takže jim zatnul tipec

- zbavil město nevhodných cizinců, kteří příjížděli na veletrhy a výstavy. ( např. znemožil výstavu, kterou jsem každý rok pořádal ).

- odebral městu herny a kasina, čímž vyhnal z hotelů specifickou zahraniční klientelu, která si do města dělala výlety z Rakouska, Německa a Izraele, obsazovala všechny pokoje a za víkend nechala v Brně desítky milionů.  Hráče nahnal na weby svého amerického "kolegy", který jemu a kamarádům posílal a posílá peníze prostřednictvím otevřených fondů právě za títo účelem, aby od legálních provozovatelů přešli hráči na tnelegální zahraniční internetové stránky nebo přímo do černých heren, kterých jsou již v Brně desítky a jejichž vznik je nejviditelnějším výsledkem práce nového "náměstka pro kulturu".

- společeně se svou kamarádkou, slečnou ing. Kašpaříkovou,  zamezil dalším cizincům podnikat v Brně. Proč by tu měl být nějaký Amazoon a další? Vždyť by se prášilo.

Na druhou stranu však stejná skupina soudruhů Žítbrnoistů má zájem o jiné cizince. Už pro ně chystají stanion Za Lužánkami, kam je soustředí a potom ( jako v 50. letech minulého stolejí jiní "dobroserové" )  přidělí do jednotlivých rodin. A už trénují větu:"Dobrý den, máte velký dům, velký byt. Toto je pan inženýr z našeho stavebního odboru a řekne vám, kde budou příčiky. A toto jsou vaši noví spolubydlící". Současní exotičtí obyvatelé Brna Brňanům jistě dostačují. A o nových rozhodnou  už bez Hollana a spol. A když ne, tak hledejte moji hlavu nabodnutou na sloupu plotu jako ve Francii.

JUDr. Ivo Kasal,předseda politické strany ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU ! 

reklama

autor: PV

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Papaláši

Nemáte dojem, že se vy politici, evidentně SPD nevyjímaje, chováte jako papaláši? Přijde vám etické zvyšovat si platy, když většině lidem klesají, a když ještě k tomu pobíráte náhrady? Navíc podle vás je v pořádku a etické vůči nám lidem, kteří vše platíme z našich daní, pobírat náhrady v plné výši,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lachnit (ANO): Politici by si měli uvědomit, že volí občané, nikoli média

9:02 Lachnit (ANO): Politici by si měli uvědomit, že volí občané, nikoli média

Nedávné volby slovenského prezidenta neznamenaly prohru jen pro liberálně progresívního kandidáta Iv…