Kasal (Antibursík): Brno kulturní

22.06.2015 16:05

Žít Brno zakázalo herny, obralo hokej o peníze, zlikviduje závody motorek. Proč to dělá? Protože gambleři, hokejisté a motorkáři budou muset chodit do Janáčkova divadla. To je cíl náměstka Hollana.

Kasal (Antibursík):  Brno kulturní
Foto: Archiv IK
Popisek: Ivo Kasal

V Brně se k moci dostala skupina osob, která se vyžívá v "převýchově" místních obyvatel. Konec hazardu, konec hokejovému fandovství i chuligánství, konec povalování se motorkářů u Masarykova okruhu, konec ničení přírody a také konec požíračů hamburgerů! Teď tu bude, soudruzi Žítbrnoisté, jiná kultura!Dvakráte do týdne na koncert, do divadla, do přírody ! Absolvent základní školy Svatopluk Bartík získává novou funkci kontrolora intelektuální převýchovy brněnského obyvatelstva. Bude namátkově zkoušet na ulici z toho, co si z těch osmi let ( co na základku chodil) sám zapamatoval.

Proto se Brňané, nemáte vlastně čeho bát ! Po desáté večer bude vyrážet Kašpaříkové komando kontrolující zatemnění, aby neunikalo škodlivé světelné znečištění a byly vidět hvězdy. To vše na přání Hollanova otce Jana. Na ulicích se bude moci pít jen mošt z prodejny Nadace Veronica, tedy z produkce, ze státního rozpočtu velmi dobře dotovaného, Ekologického institutu Brno, který je po léta veden náměstkovou matkou. Prostě a stručně: pro někoho už je Brno ZLATÁ LOĎ !

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice