Kasal (Antibursík): Bude Chovanec unášet běžence ze zahraničních táborů proti jejich vůli?

19.07.2015 18:04

Chovanec přijede do zahraničního tábora, vybere si zdravé a schopné a přinutí je k cestě do země, kam odjet vůbec nechtějí. Zde se proti své vůli budou muset integrovat a naučit řeči, kterou po desítkách let nemluví ani ministr financí.

Kasal (Antibursík): Bude Chovanec unášet běžence ze zahraničních táborů proti jejich vůli?
Foto: Facebook
Popisek: Ivo Kasal

Ani jeden z běženců NIKDY nesdělil, že Česká republika je cílem jeho snažení, že celý život hodlá  poslouchat Janáčka a číst si Babičku. Přinutit k pobytu na území České republiky můžeme jen ty běžence, které zadržíme na našem území. Nemají totiž  jinou volbu, než zůstat. Do vysněných zemí civilizace: GB, Německo, Francie a pod. se už nedostanou. Než se vrátit, to budou raději souhlasit s integrací a zbytkem života v Brně, jehož reprezentace veřejně přislíbila všechny běžence přijmout, přidělit jim byty, dát práci a zázemí. Představa, že se  Chovanec změní v dr. Mengeleho a určí, kdo přežije, je naprosto směšná. Mohou být vybrány a také budou vybrány osoby, které do té doby o nějaké České republice ani neslyšely. Jejich trvalou touhou nebude život v ČR a  při každé možné příležitosti se budou snažit se do civilizace, t.j. Německa, GB  a pod., dostat. Proč by se měly přestěhovat do země, jejímž jazykem mluví jen deset milionů obyvatel, tedy stejné množství jako mají některé světové metropole? Proč se budou učit dějinám a kultuře státu, ve kterém nechtějí žít ?

Politické vedení tohoto státu označuje za extrémisty a nacionalisty všechny duchovní potomky Gabčíka a Kubiše, kteří nechtějí nic jiného, než dodržování platných a účinných českých právních předpisů o pasech a vízech, o státních hranicích a jejich překračování, chtějí dodržovat předpisy o schengenském prostoru a kteří podporují snahy jiného státu Evropské unie chránit občany své a  unie.

Jak se asi zachovají naši čelní političtí představitelé až někoho napadne organizovat sbírku na pomoc Maďarsku se stavbou plotu?  Bude taková osoba kriminalizována? Bude sledována? Nalepí se na ni desítka Chovancových podřízených, místo aby s ostatními prohlížela mezinárodní vlaky nebo stále na čáře mezi Smilka a Hřensko?

Vztek českého občana týkající se vládnoucí politické špičky je oprávněný. Pro politickou elitu této země právní předpisy prostě neplatí.

vo Kasal, předseda politické strany ANTIBURSÍK - STOP EKOTEORU!, člen Aliance demokratických sil České republiky a sledovaný extrémista

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

21:03 Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

Ve čtvrtek 18. dubna byla v Poslanecké sněmovně zahájena mimořádná schůze, svolaná na žádost opozice…