Kasal (Antibursík): Do švestek. Andrej Babiš se odkopal

26.05.2015 15:49

Po druhém pokusu, na podzim, bude mít Česká republika novou vládu. Budou ji tvořit ministři za ČSSD a KDU-ČSL s podporou všech demokratických stran a sil v této zemi. Levicových i pravicových.

Kasal (Antibursík): Do švestek. Andrej Babiš se odkopal
Foto: Archiv IK
Popisek: Ivo Kasal

Andrej Babiš se odkopal. Jasně a zřetelně veřejnosti přiznal jaký důvod měl ke vstupu do politiky. Jeho metody nemají v naší  společnosti místo.

Věříme, že parlamentní strany  již pochopily, že se musejí semknout v boji za záchanu demokracie, a to bez ohledu na své stranické cíle. 

Pánové Bělobrádku, Schwarzenbergu, Fialo, Filipe, Okamuro a  Černochu, deklarujte veřejně  Sobotkovi, že je pro vás demokracie na prvním místě a podpoříte jeho  novou vládu a kroky, které povedou k vytěsnění Andreje Babiše z politického vlivu na chod a rozvoj našeho státu a zabráníte tak oligarchizaci a vzniku Agrofertistánu asijského typu.

A Vy , pane Faltýnku, se vzmužte a hledejte finanční zdroje, abyste prokázal, že tu politiku můžete dělat i bez Velkého Přimíchávače.  Na dobré projekty se peníze najdou i bez podpory Andreje Babiše.

Konec projektu: " ANO, bude mi líp ".

JUDr. Ivo Kasal, předseda politické strany ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Stanjura: Je dobré ponechat si prostor pro případné krize

13:09 Ministr Stanjura: Je dobré ponechat si prostor pro případné krize

Vláda schválila Rozpočtovou strategii sektoru veřejných institucí na roky 2025 až 2027 a k ní přilož…