Kasal (Antibursík): Kauza Rath je politickým procesem

24.07.2015 19:39

Zásadní informace pro zahájení a vedení jeho stíhání, tedy naprosté detaily, musel podat jen člen vedení ČSSD. Rath byl schopný a bylo jen otázkou času, kdy stane v čele strany a oddělí plevel od zrna. Proto musel pryč.

Kasal (Antibursík): Kauza Rath je politickým procesem
Foto: Archiv IK
Popisek: Ivo Kasal

Pokud Bohuslav “Emanuel” Sobotka opravdu něco umí, potom jsou to zákulisní likvidace stranických kolegů nebo oponentů. S úsměvem pracovníka jatek posílá na politickou smrt jednoho za druhým. K výkonu obvykle angažuje nevzdělané ochotníky, mezi nimiž kraluje absolvent základní školy, jeho poradce Svatopluk Bartík z Brna.  Ten získal funkci jen za to, že pomohl odstranit primátora Brna za ČSSD Romana Onderku, jinak člena vzpupné vnitrostranické opozice tvořené  Haškem a Tejcem. Roli Salačové sehrál nynější ministr vnitra Chovanec, jinak čestný muž kamarádící se s defraudantem a podvodníkem, jemuž poskytuje pomoc  a ochranu.

Veřejnost se může těšit na pokračování soudního sporu, protože tentokráte Rath už určitě pustí pro koho ve skutečnosti byly peníze určeny.  Tedy pokud mu vedení ČSSD nenabídne opravdový balík a Rath si neřekne, že když už sedět za úplatek, tak ať se černá stranická pokladna pořádně prohne.

Ivo Kasal, který se pokusil zopakovat postup Libora Gregora, nadiktoval brněnskému policistovi do protokolu podezření z trestné činnosti v řádech miliard, ale nedělo se vůbec nic. Nebyl politický zájem nechat zavřít kolegy a známé.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice