Kasal (Antibursík): Ministr Chovanec , "protihazardní aktivista" Svoboda a jeho stresovaný pes

14.07.2015 15:04

Svobodovi a jeho psovi "někdo" vyhrožoval. Píše o tom Babišovo médium, právě v době, kdy se otáčejí kola do protisměru. Lucemburský soud rozhodl ve věci stížnosti maďarských provozovatelů sázkových her jinak, než si Svoboda a jeho aktivisté přejí.

Kasal (Antibursík):  Ministr Chovanec , "protihazardní aktivista" Svoboda a jeho stresovaný pes
Foto: Facebook
Popisek: Ivo Kasal

Pan Martin Svoboda, na FB sám sebou označený jako Freedom, je mezi hráči automatů známá figurka. Ne náhodou si koupil slovenskou knihu "Já, hráč" a napsal shodnou práci, kterou úplně stejně pojmenoval. A divme se, "někdo" mu ji zafinancoval a vydal. Potom, zcela náhodně v r. 2010 se v Praze koná sešlost nelegálních internetových provozovatelů kasin a hned nato vznikají jako houby po dešti organizace typu Občané proti hazardu, Brnění apod., které ženou masy do boje proti celospolečenskému zlu. ( Proti alkoholu a cigaretám ne, protože chlastat a hulit ze prozatím na internetu nedá ).

Je ovšem nutno dodat, že Svoboda a spol. brojí zásadně jen proti LEGÁLNÍMU hazardu, tedy proti českým provozovatelům sázkových her. Není to tedy aktivista proti hazardu jako problému lidstava, ale proti - a to opakuji - provozovatelům automatů a VLT v legálních, státem povolených hernách, českými provozovateli, kteří v této zemi dávají pracovní příležitosti cca 60.000 lidí a platí daně a odvody. Martin Svoboda se spolčil s jinými tzv. "občanskými aktivisty" ( jeden z nich již za podvod sedí ) a začali tyranizovat veřejnou správu a legální provozovatele. Publikovali zcela smyšlené informace, např. o 600 sebevraždách závislých ročně, pouštěli nehoráznosti o příjmech legálních provozovatelů, zesměšňovali a zastrašovali každého, kdo na jejich činnost poukázal. Pokud se lžím a pomluvám bránil byl členem hazardní mafie, korupčník apod.

Společně s dalšími aktivisty fungujícími v organizacích placených majitelem americkými internetových kasin na českém trhu, např. Transparency International ( ex Krnáčová ) a Oživení ( nám. ministra financí Závodský ) připravují jednak nulovou toleranci pro české provozovatele sázkových her v Praze a celé republice nebo tzv. "zpřísnění" podmínek. Vědomě organizují přesun převážné části hráčské základny na zahraniční americké weby, kdy 100 % finančích prostředků zůstane v zahraničí, zatímco České republice cca 1.600 léčených závislých osob...

Venčí pan ministr vnitra svého psa s panem Svobodou?

Na tuto skutečnost jsem upozornil orgány činné v trestním řízení opakovaně a bezvýsledně. Se zásadními informacemi jsem se nedostal "ani přes vrátného".Proto mne překapil článek o smutném osudu aktivisty Martina Freedoma Svobody a jeho psa, jimž neznámé osoby vyhrožovaly pro jejich aktivity na politickém poli a v parku. Překvapilo mne, že se do věci vložil ministr vnitra Chovanec.

Nejvíce mne zajímá, jak se k němu občanský aktivista Martin Svoboda dostal? Kamárádí se s ním? Zavolal mu premiér, jenž má ve svém týmu dalšího aktivistu jako osobního poradce, jistého absolventa základní školy z Brna, pana Svatopluka Bartíka? Venčí pan ministr vnitra svého psa s panem Svobodou? Jak se obyčejný občan může dostat k panu ministrovi vnitra a vzbudit soucit s jeho psem?

Opakovaně jsem žádal policejního prezidenta Lessyho a ministra o schůzku, na které jsem ho chtěl o spolčení osob, které chtějí vyvést miliardy od hráčů do zahraničí nebo pumpnout stát o smyšlenou náhradu škody, a to za přímé pomoci policistů, upozornit. Nikdy k setkání nedošlo. Obracel jsem se jménem celé politické strany, k jejímuž založení bylo zapotřebí více jak tisíce podpisů petentů. Bez odpovědi. Chtěl jsem státu a obcím zachránit miliardy. Já se s policejním prezidentem nebo ministrem vnitra sejít nemohu. (Možná proto, že stejně jako LEV 21 jsem označen za extrémistu a sledován). A nyní se dovídám, že ministr vnitra se vložil do případu, kdy "někdo" vyhrožoval psovi pana Martina Svobody a minstr vnitra CHOVANEC, přislíbil pomoc a ve věci se angažuje. Proč?

Kola se otáčejí do protisměru

Protože celá kauza je ale velmi dobře promyšlena a načasována na projednávání zásadní předlohy, která by mohla vývoz peněz českých hráčů do zahraničí omezit či znemožnit a ponechat je pro zdanění v Česku. To by ovšem zahraniční sponozoři celé transakce pana Svobodu a ostatní moc nepochválili a možná by nedošlo ani na výhružky, ale rovnou by se šlo k věci. Proto je nutná otázka: PROČ MARTIN SVOBODA poutá na sebe a svého psa mediální pozornost prostřednictvím celorepublikového plátku v rukou ministra financí? Protože se kola otáčejí do protisměru.

Lucemburský soud EU jednoznačně potvrdil, že akce aktivistů proti legálnímu provozu sázkových her kdekoliv v EU, tedy i v Česku neměla a nemá oporu v právu. Navíc Nález Ústavního soudu ve věci Chrastava bude předmětem prověření orgány činnými v trestním řízení, protože obsahuje pasáže shodné s žálobou firmy, která ji podala dříve, než byl Nález oficiálně zveřejněn a na jeho základě požaduje smyšlenou náhradu škody po státu ve výši miliard, vše dle posudku, který vypracoval státní tajemník pro EU Tomáš Prouza...

Možná by si měl pan ministr vnitra prověřit své kamarády, dříve než se do něčeho vloží nebo šlápne. JUDr. Ivo Kasal, loterní poradce, autor knih o sázkových hrách vydaných prestižním nakladatelstvím Olympia Praha pod názvy " Kasina" , " Výherní automaty" a "Losy"jinak též předseda politické strany ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fiala (SPD): Česká měna reálně posiluje vůči euru o dvacet procent

13:09 Fiala (SPD): Česká měna reálně posiluje vůči euru o dvacet procent

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výhodám české koruny