Kasal (Antibursík): Naučí Hamáček chlastat i skauty?

28.07.2015 16:50

Vodní skaut Hamáček, jinak předseda Sněmovny, si vybral z řad skautů ty, kteří budou ochotni během cesty ve vládním speciálu do Japonska naslouchat učení Mr. Jana Husa o odpustcích.

Kasal (Antibursík): Naučí Hamáček chlastat i skauty?
Foto: Archiv IK
Popisek: Ivo Kasal

Předseda Sněmovny Hamáček, zvaný Dvojpanáček, letí do Japonska. Podle jakého klíče si ze stovek jiných skautů vybral zlomek do svého speciálu, tedy pro cestu zadarmo, nevíme. Možná to bylo podle ochoty naslouchat jeho vyprávění o cestě do Kostnice, kde se letos připomínalo 600 let od upálení Mistra Jana Husa. Tam se Hamáček vyjádřil o Mistrovi jako bojovníkovi proti odpustkům, tedy proti možnosti vyplatit se z hříchů zaplacením poplatků. A jak Hamáček řekl, tak i udělal. Když opilý řídil schůzi Sněmovny, myslel si a stále si myslí, že se vyplatil zakoupením odpustku ve formě 10.000,- CZK ve prospěch hospicu v Čerčanech. Vzbudil tak ve skautech pocit, že za peníze se dá zařídit naprosto všechno. Třeba i setrvání ve funkci, což by se jinde v civilizované zemi stát prostě nemohlo. Hamáček tak dává svým skautům dobrý příklad a společnost utvrzuje v tom, že je čas na změnu.

JUDr. Ivo Kasal,předseda politické stranyANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !člen Aliance demokratických sil České republiky 

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Jurečka: Situace vodicích psů v České republice není úplně ideálně řešena

14:02 Ministr Jurečka: Situace vodicích psů v České republice není úplně ideálně řešena

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k asistenčním psům.