Kasal (Antibursík): Nesplnili jsme povinnost. Ze strachu. Souvisí s tím Babiš

20.04.2015 21:03

Politická strana ANTIBURSÍK – STOP EKOTERORU ! neodevzdala povinný audit Poslanecké sněmovně.

Kasal (Antibursík): Nesplnili jsme povinnost. Ze strachu. Souvisí  s tím Babiš
Foto: Facebook
Popisek: Ivo Kasal

Každá politická strana má povinnost k 31. březnu odevzdat Poslanecké sněmovně audit svého hospodaření s uvedením dárců  prostředků na její chod. Odhaluje tak mimo jiné politické smýšlení těch, kteří  je  poskytují. Politická strana ANTIBURSÍK – STOP EKOTERORU !  povinný audit neodevzdala.O její další existenci bude rozhodovat Nejvyšší správní soud.  U něj nechá strana oficiálně zaprotokolovat své obavy z vývoje naší společnosti, která směřuje k diktatuře jednotlivce.  Povinný audit neodevzdaly ani další  strany...

Dne 22. května 2014  byl v Parlamentních listech publikován rozhovor s předsedou politické strany ANTIBURSÍK – STOP EKOTERORU !  s názvem:

“Do dvou let bude v každé vesnici socha Babiše".

Následoval článek o řepkových lánech a ekodotacích. Vše v souladu s programem strany, který členům ukládá povinnost zabývat se toky ekopeněz a upozorňovat ostatní na zvláštnosti přesunu veřejných prostředků k rodinným klanům ekologů  a kšeftařů s ochranou životního prostředí.

Popsané následovalo  pár týdnů po Babišových útocích na server Echo24, ale téměř rok před tím, než s podobnými informacemi přišli politici parlamentních stran.

Domluvení sponzoři se rozhodli neposlat straně ani jednu jedinou korunu, přestože předtím projevovali nadšení z jejího programu.Všichni to zdůvodnili stejně. Strachem ze mstivosti a výhružek prakticky všem, kteří s Babišem v něčem nesouhlasí.  Útoky na novináře, nyní i zahraniční,  na národnostní menšiny ( Vietnamci ), diktátorské sklony. To vše vyvolává vzpomínky na předchozí totalitní režimy a hlavně strach.

Babiš totiž  není jen majitelem vlivných médií, je osobou, která řídí FINANČNÍ ANALYTICKÝ ÚTVAR Ministerstva financí s možností kontrolovat toky finančních prostředků kohokoliv a také dělat potíže. Nyní má z Parlamentu  k dispozici názvy firem a jména, příjmení fyzických osob, které podporují opozici vůči němu.

Že obavy jsou důvodné paradoxně potvrzuje sám Babiš.  Opakovaně v minulosti útočil na exministra financí Kalouska, že zneužívá jmenovaný útvar pro své cíle. V demokratickém státě   však nemuseli dárci své politické přesvědčení skrývat  a neměli se čeho bát.  Nyní však vědí, že  každý, kdo přispěje opozici se může zodpovídat před úředníky finančně – analytického útvaru Ministerstva financí, kterému  důvod k šikaně zcela jistě “někdo” dodá.  “Proč posílat peníze stranám a nechat se potom buzerovat?  To je názor méně statečné většiny.

Parlamente republiky,

odeber  finanční – analytický útvar Ministerstvu financí   a přesuň ho pod Nejvyšší kontrolní úřad ! 

Jen tak můžeš ochránit demokracii v této zemi,  zajistíš prostředky politickým stranám a zabráníš vládě jen jedné z nich, straně s neomezným zdrojem  peněz, využívat zastrašovací sílu jejího vlastníka.

JUDr. Ivo Kasal,

předseda politické strany

ANTIBURSÍK – STOP EKOTERORU !

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ANTIBURSÍK – STOP EKOTERORU!

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

21:03 Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

Ve čtvrtek 18. dubna byla v Poslanecké sněmovně zahájena mimořádná schůze, svolaná na žádost opozice…